Nyskoven Bind 1

UDGIVELSESDATO 20-03-2017
FORFATTER Edward Rutherfurd
ISBN 9788771482560
FILSTØRRELSE 1,26 MB
FILNAVN Nyskoven Bind 1.pdf
Defalske9ere.dk Nyskoven Bind 1 Image
Nyskoven i Sydengland har i sin lange historie dannet rammen om alt fra kongemord og borgerkrig til familiefejder og heksebrændinger. Den har huset rigmænd og fattigfolk, smuglere og lærde og været vidne til kærlighed mellem høj og lav, jalousi og mord.To drenges venskab og deres loyalitet over for deres fædre bliver testet til det yderste, da et væddemål udvikler sig til en kamp for livet. Og da den spanske flåde nærmer sig England, må flere personer i Nyskoven bestemme sig for, hvilken side de kæmper på. En kvinde drømmer om at blive en del af det fine selskab, intetanende om at hendes mand forsøger at stoppe smuglerne i Nyskoven. En anden kvinde tvinges til at vælge mellem sin familie og kærligheden.I det hele taget står indbyggerne i Nyskoven ofte over for dilemmaer, når de må vælge mellem kærlighed og prestige, begær og integritet. Det er svære valg, ikke mindst i Nyskoven, hvor ting ikke altid er, hvad de ser ud til at være.Forfatteren:Edward Rutherfurd (født i 1948 i England) er den historielærer, du ville ønske, du havde haft i skolen. Han har vundet international anerkendelse for sine store historiske romaner Sarum, London, New York, Paris, Dublin og Russka, hvor familiesagaer flettes sammen med historiske begivenheder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Nyskoven Bind 1 er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Edward Rutherfurd. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Edward Rutherfurd bog online og også downloade det gratis!

Nyskoven - Bind 1 af Edward Rutherfurd som e-bog

Forfatter: Edward Rutherfurd Forlag: Turbulenz År: 2017 Indbinding: Hardback Sprog: Dansk Stand: Flot eksemplar

Edward Rutherfurd - Nyskoven - Bind 1 (Indbundet Bog) [1 ...

Nyskoven - Bind 1 Af Edward Rutherfurd. Nyskoven i Sydengland har i sin lange historie dannet rammen om alt fra kongemord og borgerkrig til familiefejder og heksebrændinger. Den har huset rigmænd og fattigfolk, smuglere og lærde og været vidne til kærlighed mellem høj og lav, ...

RELATEREDE BØGER

Flyvende Stjerne
Kroppens hemmelige sprog
Den mølædte mink
Jonas og dragens blod
Goal 4
Hans V. Tofte
Bogen om Rosa
Fanfiktion
H.A. Brorson
Garn og masker
En pige forsvinder
Verte
The Vampire Diaries #13: Maskerne falder
Ukendte veje
Ingen sommerfugle i marts