Arbejdsretten

UDGIVELSESDATO 20-05-2019
FORFATTER Leonard Mortensen
ISBN 9788772184487
FILSTØRRELSE 5,39 MB
FILNAVN Arbejdsretten .pdf
Defalske9ere.dk Arbejdsretten  Image
Arbejdsretten – en decentralists beretninger er en politisk og spirituel selvbiografi, der følger Leonard Mortensens liv fra opvæksten til hans kamp gennem arbejdsmarked, uddannelse og arbejdsløshed i voksenlivet. Gennem livet kæmper han også mod ensomhed og senere også skizofreni.På sin vej møder han både allierede og fjender. De allierede er bl.a. Anarko-frederiksen, Den Røde Due og Lene, og blandt nogle af fjenderne er Kanoneriet, Pokerplayeren, Gormst, Ogge Gogge og klasseforræderen Housefascisten.I denne autentiske dramakomedie flettes den samfundsmæssige teori sammen med Leonards liv, og i slutningen kommer der to nye alternativer, økodecentralisme og økoanarkisme, der skal skabe en bedre og grønnere verden med bl.a. arbejdsret, som også vil kunne løse nogle af Leonards udfordringer.Uddrag af bogenJeg havde altid haft et snert af ”lommefilosofi” i mig, men de mere dybdegående evner og spørgsmål omkring livet udviklede jeg særligt fra cirka 17-årsalderen: omsorgssvigt, følelsen af ensomhed (trods familie og venner omkring mig), de mange forskellige kulturer, jeg havde oplevet i kraft af en familie med stor forskellighed, og mange venner, der var yderst forskellige, den indre dialog og den sociale udvikling (det vil sige nye interesse om verden omkring mig) var alt sammen noget, der bidrog til, at jeg begyndte at stille flere spørgsmål til livet. Ensomheden havde ført til en indre dialog, og omsorgssvigtene og den hårde tid i folkeskolen havde ført til, at jeg som overlevelsesmekanisme udviklede evner, mange andre ikke havde i en sådan alder.Om forfatterenLeonard Mortensen (f. 1987) er spirituel politisk teoretiker. Har tidligere været politisk aktiv i en del bevægelser. Fik et kald som grøn guru i 2014 og har siden haft direkte kontakt til jordens grønne energi. Bruger megen tid på grøn livsstil som svømning, økologi og grøn spiritualitet. Han udgav i 2016 Autoritetskritikken – Folkets og Jordens kald.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Arbejdsretten blev skrevet den 20-05-2019 af forfatteren Leonard Mortensen. Du kan læse bogen Arbejdsretten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Leonard Mortensen.

Databeskyttelse i arbejdsretten af Line B. Pedersen m.fl ...

Når der opstår arbejdsretlige konflikter, bistår DA vores medlemsorganisationers virksomheder, mens FH varetager lønmodtagernes interesser. Selve konflikthåndteringen begynder med et fællesmøde hos DA, og hvis en konflikt ikke bliver løst her, kan sagen indbringes for Arbejdsretten.

Arbejdsretten: Omstridt firma betaler 194.000 kroner efter ...

Arbejdsretten har tidligere fastslået, at de løbesedler, fagforeningeren havde uddelt foran restauranten med opfordring til boykot, var ulovlige, men det ændrede ikke på udfaldet af dommen. Nørrebro Bryghus indgik i sidste måned en overenskomst med 3F for de fire ansatte, der er på bryggeriet i Hedehusene, og de sympatikonflikter, der var rettet mod bryggeriet, er derfor ophørt nu.

RELATEREDE BØGER

Rikosreportaasi Pohjoismaista 1993
Danmarks historie 1, Jægerstenalder-Bondestenalder-Bronzestenalder-Jernalder
Scotland
Rivalerne
Sort flugt
Smølferne på tidsrejse
Hurtigt i gang med Microsoft FrontPage version 2002
Ud i det blå
Offentlig styring
Szex a kocsiban - Szex és erotika
Palle får nyt værelse