Filmen. Dens midler og mål

UDGIVELSESDATO 30-08-2018
FORFATTER Urban Gad
ISBN 9788711974841
FILSTØRRELSE 8,90 MB
FILNAVN Filmen. Dens midler og mål.pdf
Defalske9ere.dk Filmen. Dens midler og mål Image
'Filmen. Dens mål og midler' er en af de første bøger om filmens virkemidler og de kunstneriske muligheder, den åbnede op for, som litteraturen og teatret ikke besad. Bogen er skrevet af en af datidens største danske filmskabere Urban Gad, der selv kun havde produceret film i under et årti. Bogen handler om en kunstarts fødsel, dens mange aspekter, og hvordan en stumfilm helt konkret bliver til. Enhver filmnørd vil nyde lejligheden til at komme helt ind under huden på stumfilmen.Den danske filminstruktør og forfatter Urban Gad (1897-1947) var en af drivkræfterne bag den tidlige danske stumfilm. Hans første film, 'Afgrunden', fik premiere i 1910, og sidenhen skabte han dusinvis af både danske og tyske film. Urban Gad er søn af den berømte danske forfatterinde Emma Gad og nevø af den franske kunstmaler Paul Gauguin. Han var i en kort periode gift med filmstjernen Asta Nielsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Filmen. Dens midler og mål-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Urban Gad. Med webstedet defalske9ere.dk læses Filmen. Dens midler og mål online nu så nemt!

Filmen. Dens midler og mål af Urban Gad

"Filmen. Dens mål og midler" er en af de første bøger om filmens virkemidler og de kunstneriske muligheder, den åbnede op for, som litteraturen og teatret ikke besad.

Design & Foto ⋆ Shop Pro 24

Filmen. Dens midler og mål (E-bog, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR nu!

RELATEREDE BØGER

Forbrydersker og offentlige fruentimmere 1863-1919
De bländade
EUfori - Skotland
Håndbog for rengøringskoner
Vinterland
Der Geist: Erotische Novelle
Den främmande staden
Telefon
Damaskus - Der Geschmack einer Stadt. Ein sinnlicher Spaziergang
Små skildringer fra fantasi og virkelighed
Den sommer mændene forsvandt
Superkilen
All you knit is love
Spray: część 2 - opowiadanie erotyczne
Svalbard
Lev om natten