De hjemsøgte

UDGIVELSESDATO 14-08-2016
FORFATTER Inga Nalbandiàn
ISBN 9788740454536
FILSTØRRELSE 7,75 MB
FILNAVN De hjemsøgte.pdf
Defalske9ere.dk De hjemsøgte Image
'De hjemsøgte' er andet bind af Inga Nalbandiàns trilogi om det armenske folkemord 1915, som forfatteren, der var armensk gift, oplevede på nærmeste hold. Inga Nalbandiàn går her først tilbage i tid fra den rædselsperiode, der skildres i første bind, 'Den store jammer', så vi møder det intellektuelle og kosmopolitiske armenske miljø i Istanbul før rædslerne. Vi møder elegance og ubekymret ro, men også den begyndende, lurende angst. Inga Nalbandiàn er en mesterlig fortæller, der aldrig svælger i de blodige begivenheder, men lader os føle den isnende rædsel, der langsomt folder sig ud - og hvordan alt det uhyrlige kommer så gradvist og snigende, at man først ikke bemærker det.*Om trilogiens første bind, 'Den store jammer', skrev pressen:»Den Bog, Fru Inga Nalbandian har skrevet, behøver ikke nogen Anbefaling; thi i faa Uger har den allerede oplevet fire Oplag og den vil udkomme paa adskillige Sprog.Den, der vil vide, hvor Menneskeheden historisk i dette Øjeblik holder, bør læse Fru Inga Nalbandians Bog. Den bortlyver intet; den overdriver Intet. Den ser Virkeligheden under Øjne, skildrer gribende, uden at lægge hverken Følsomhed eller Indignation for Dagen, Forholdene som de var og er. Og den er en i kunstnerisk Henseende højst tiltalende Bog, hvor Figurerne staar levende, med faa, simple Omrids. - Det er en Kvindebog, har derfor sin Styrke i at skildre det Passive, Tilværelsens Lideform; det er en Bog, ikke om Handling, men om Kvaler. Dog fuldendt i sin Art.«(Georg Brandes i Politikens Kronik.)»Selv i denne frygtelige Tid vil ingen kunne læse den Bog, som Fru Inga Nalbandian har udsendt under Titlen »Den store Jammer* uden at føle sig dybt og smerteligt greben. - Det er en Digters Værk, hvori Optrin og Skikkelser staar saa levende og stærke, at de brænder sig ind i Erindringen. Ingen kan læse disse Fortællinger, der er saa dæmpede i Tonen, saa dybe i deres Smerte, uden at føle sit Hjerte banke derved. Det er et Arbejde, der tjener Forf. til største Ære, baade digterisk og menneskeligt set.«(Prof. Vilh. Østergaard i Nationaltidende.)»Det er en dybt gribende Bog. Ikke blot paa Grund af sit Emne - det Sørgespil, mod hvilket Verdenskrigens Rædsler blegner - men ogsaa fordi man føler, at der slaar et Menneskehjerte bagved disse Blade. - Det er en Digters Øje, som har set Billederne, en Digters Haand, der fører dem frem for os andre. Mørke og tunge maa de være - og dog falder der mere end een Gang yndefulde Lysstrejf henover dem. - Der er en inderlig Skønhed over det, der ligesom formilder Jammeren! - Gid mange, mange maatte læse Bogen!«(Ingeborg Maria Sick i København.)
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

De hjemsøgte er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Inga Nalbandiàn. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Inga Nalbandiàn bog online og også downloade det gratis!

De hjemsøgte af Inga Nalbandiàn - Plusbog.dk

For det var virkelig en ærgerlig form for underholdning, hvor mange af de 11.000 børn, der i dag er anbragt udenfor hjemmet, ville føle sig forkerte og nedgjorte, siger han. Noget af det mest ...

Verdens uhyggeligste steder | Magasinet M!

T1 - De hjemsøgte. AU - Raahauge, Kirsten Marie. AU - Tønsberg, Ivar. PY - 2013. Y1 - 2013. N2 - Mange mennesker, der oplever spøgelser og hjemsøgelse, ved ikke rigtig, om de skal tro, hvad de hørte eller så. Det følgende bygger på et antropologisk feltarbejde, der inkluderer interviews med ca. 70 hjemsøgte mennesker i Danmark.

RELATEREDE BØGER

Gente do verão Parte 1: Solbjørg – Conto Erótico
Katedraler
En grøn plet i himlen
Harry Potter and the Gobblet of Fire
Tigeren
Frøken Christiane og parringsvalget
Tiden der tog os
Le Nettoyeur 2 : Le Saut
Ida til DM
Maskespil