Guldalderdigte

UDGIVELSESDATO 25-03-2016
FORFATTER Sternberg
ISBN 9788793206106
FILSTØRRELSE 7,94 MB
FILNAVN Guldalderdigte.pdf
Defalske9ere.dk Guldalderdigte Image
Digteren Sternberg fortsætter sin udforskning af tidernes tider,og nu kommer digterjeget til guldalderen, hvor alting glimter og virker ogsmager fantastisk. Alle bånd er ophævet og digterjeget er frit til at skabe(sig) i sit eget billede.Guldalderdigte er tredje samling i den konceptuelle serie af digtefra forskellige tider, og efterfølger Stenalderdigte og Depressionsdigte frahhv. 2011 og 2014.Det stramme koncept og den lakoniske stil giver digte, der, hovsa,også kommer til at undersøge træk ved samtiden - i denne ombæring: det suverænemenneskes overmod.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Guldalderdigte er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sternberg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Sternberg bog online og også downloade det gratis!

Underskudsalve - Sternberg DEPRESSIONSDIGTE

Guldalderdigte og samtidskunsten supplerer Jensens blomster fik selskab af guldalderdigte og to samtidskunstnere. Den eftertragtede unge britiske installationskunster Rebecca Louise Law er kendt for sine poetiske værker, der som hos Jensen kredser om naturskønhed og forgængelighed. I uge 8, 2018 opsatte hun en betagende

Sternberg - De sidste dage-digte (Hæftet bog) [1. udgave ...

Guldalderdigte er tredje samling i den konceptuelle serie af digte fra forskellige tider, og efterfølger Stenalderdigte og Depressionsdigte fra hhv. 2011 og 2014. Det stramme koncept og den lakoniske stil giver digte, der, hovsa, også kommer til at undersøge træk ved samtiden - i denne ombæring: det suveræne menneskes overmod.

RELATEREDE BØGER

Snedronningen
Den røde smed og andre historier
Harry Pottcast & Hemmelighedernes Kammer #18
Viggo Vampyr kan ikke lide blod
Da lampen tændtes
المحارب 4 - المخلب
Purpurkejseren
The Cast
Portræt af døden
Lindys ven
Chakra-rensning
Psykologi med sjæl
Dage vi fejrer
Avslappning - Regn
Ib har pip
Pas på, Bob!
Leo i en lastbil
Både og - og hverken enten eller
Det tabte paradis - Punktnedslag fra Svogerslev 1972-76