Personlig Branding

UDGIVELSESDATO 01-04-2004
FORFATTER Peter Horn
ISBN 9788776640781
FILSTØRRELSE 1,94 MB
FILNAVN Personlig Branding.pdf
Defalske9ere.dk Personlig Branding Image
Forfatteren er kendt i erhvervs- og medieverdenen, og hans erfaringsgrundlag herfra må formodes at danne basis for denne bog. skønt han overvejende tager udgangspunkt i mennesker, der ønsker en karriereudvikling som ansat i enten privat eller offentlig virksomhed, kan bogens målgruppe snildt udvides til også at omfatte fx politikere, kunstnere og egentlig alle andre, der gerne vil gøre sin person bemærket i en eller anden form for fagligt regi.Bogen er fyldt med gode tips og nyttige redskaber, den er inspirerende, alment tilgængelig og kan anvendes bredt. Bogen fremtræder nydeligt og overskuelig med en fyldig litteraturliste. Der findes ikke andet om emnet på dansk. - Lektørudtalelse.Læs mere: www.peterhorn.dk.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Personlig Branding er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Horn. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Peter Horn bog online og også downloade det gratis!

Personlig Branding - Online kursus - Ase

"Personlig branding er vigtigt, fordi omdrejningspunktet i høj grad er din personlige udvikling. I arbejdet med dit image kan du nemlig hele tiden give din profil et eftersyn og se på, hvilke kompetencer du bør optimere eller tilføje."

Personlig branding - Soulaima Gourani

Personlig branding er den proces, hvor individer differentiere sig fra gennemsnittet ved at identificere og udtrykke deres unikke værdi og egenskaber både på et fagligt og personligt niveau. Formålet med personlig branding er at skabe en enslydende sammenhæng mellem en persons udtryk, ...

RELATEREDE BØGER

Onklerne - og deres fruer
Mit knap så perfekte liv
Detektivklubben på dybt vand
Kærlighedens gudinde
Blodhævn
Mens vinden hvisker i marehalmen
FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Kloge Tom og kæmperne
Basisbog i fysioterapi
Baby-face
Ulveliv
Det store togrøveri - London 1963
Moln
De ualmindelige - Det frosne teleskop
Japonisme
Freytag & Berndt Island Pocket + The Big Five La Palma
NORDISK KRIMINALREPORTAGE
Síðasti draumur eikitrésins gamla
Elfenbenstårnet