Et fængslende liv

UDGIVELSESDATO 15-01-2016
FORFATTER Uno Wolf
ISBN 9788711492895
FILSTØRRELSE 6,46 MB
FILNAVN Et fængslende liv.pdf
Defalske9ere.dk Et fængslende liv Image
En erindringsbog af en mand, der har haft et usædvanligt og fængslende liv! Uno Wolf fortæller i bogen blandt andet om sine år i Hjemmeværnet, hans tidligere arbejde som fængselsbetjent i Horsens, hans diplomatiske missioner i de baltiske lande og hans rejser og møder med statlige overhoveder. Tag på en spændende rejse med en begavet og reflekteret rejsekammerat ind i samfundets afkroge og ud i den store verden.Uno Wolf (født 1940) er bosat i Horsens og pensioneret fængselsoverbetjent og diplomat. Han har desuden udgivet bøgerne 'Ørnens Saga (2012) og 'Operation Topkapi' (2013).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Et fængslende liv er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Uno Wolf. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Uno Wolf bog online og også downloade det gratis!

Et fængslende foredrag - STAY TRUE

Et fængslende liv (bog) af forfatteren Uno Wolf | Lydbøger | En erindringsbog af en mand, der har haft et usædvanligt og fængslende liv! Uno Wolf fortæller i bogen blandt andet om sine år i Hjemmeværnet, hans tidligere ar

Et fængslende liv | Herning Folkeblad

Det skriver psykolog Linda Burlan Sørensen om i bogen "Fængslende tanker", som du kan læse et uddrag af her Som psykolog kan jeg gøre en forskel for mennesker, der har det dårligt. Men det er vigtigt at holde fast i, at vi ikke kan nå en konstant tilstand af lykke, og at selv den bedste psykolog ikke kan fjerne den smerte, som livet også indebærer.

RELATEREDE BØGER

Gruzdošā vainas apziņa
Kærlighedsprøven
Lad os ikke gå i hundene i aften
Per Kirkeby Architecture
Da Gorm vågnede
Likestilling og likeverd i barnehagen
From the Source: Spain
Almen undervisningskompetence
Sirenen
Kvartvejs