Klassisk musik gennem tiderne

UDGIVELSESDATO 01-11-2012
FORFATTER Gorm Busk
ISBN 9788787722131
FILSTØRRELSE 1,93 MB
FILNAVN Klassisk musik gennem tiderne.pdf
Defalske9ere.dk Klassisk musik gennem tiderne Image
Klassisk musik gennem tiderne er en musikhistorie, men også en indføring i musikkens begrebsverden. Den er for alle, der er interesseret i musik, ønsker at vide mere og få et overblik, som kan fremme forståelsen af gammel og ny musik og dermed give en større musikoplevelse. Bogen er velegnet til selvstudium og til holdundervisning på skoler og højere læreanstalter.Lektor, dr. phil. Gorm Busk (f. 1937) har i mange år undervist i gymnasiet og på Folkeuniversitetet i København. Som pianist har han medvirket ved koncerter som solist og i kammermusik. Stort musikvidenskabeligt arbejde med speciale i den danske Guldalder og komponisten Friedrich Kuhlau.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Klassisk musik gennem tiderne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Gorm Busk. Med webstedet defalske9ere.dk læses Klassisk musik gennem tiderne online nu så nemt!

jcKlassisk: Carl Nielsen gennem 50 år

Køb Klassisk Musik gennem Tiderne af Gorm Busk som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. FÅS OGSÅ SOM E-BOG Klassisk Musik gennem Tiderne er en musikhistorie, men også en indføring i m..

Få Klassisk musik gennem tiderne af Gorm Busk som e-bog i ...

Klassisk Musik gennem Tiderne er en musikhistorie, men også en indføring i musikkens begrebsverden. Den er for alle, der er interesseret i musik, ønsker at vide mere og få et overblik, som kan fremme forståelsen af gammel og ny musik og dermed give en større musikoplevelse.

RELATEREDE BØGER

Søvnig og lysvågen
Amalfitavlen
Kongelig snigmorder
Sankt Hans Fest
Min fru och hennes elev
Mini er den bedste
Kommunikationsteori
Et helligt kald – En roman om Hans Egede
Reporteren Tintins oplevelser: Tintin i Amerika
Politisk ukorrekte råd til mødre
Der sidder en mand i en sporvogn; Elly Petersen; Brunkul
Et hummerliv : roman