Sandheden om Harry Quebert-sagen

UDGIVELSESDATO 04-10-2016
FORFATTER Joël Dicker
ISBN 9788763846493
FILSTØRRELSE 4,44 MB
FILNAVN Sandheden om Harry Quebert-sagen.pdf
Defalske9ere.dk Sandheden om Harry Quebert-sagen Image
Den verdensberømte forfatter Harry Quebert lever et fredeligt liv i Aurora, en rendyrket amerikansk lillebysidyl.Lige indtil den dag man finder et lig gravet ned i hans have.Det viser sig at være resterne af en ung pige, Nola Kellergan, der på mystisk vis forsvandt 33 år tidligere fra Aurora.Sammen med liget finder man en lædertaske, som indeholder originalmanuskriptet til den roman, der gjorde Harry Quebert verdensberømt. Da politiet – og pressen – opdager, at forfatteren havde et forhold til den dengang kun 15-årige Nola, præstens datter, er skandalen fuldkommen. Amerikas store forfatter bliver fængslet, anklaget for mord.Den eneste, som støtter Harry Quebert, er hans tidligere elev og ven, Marcus Goldman, der selv er forfatter. Overbevist om sit idol og sin læremesters uskyld – og på jagt efter inspiration til sin næste roman – begiver Marcus sig fra New York til Aurora. Han vil selv undersøge, hvad der skete med Nola Kellergan den sommernat i 1975.Den lille by gemmer på et væld af hemmeligheder – og hvordan finder man sandheden, når alle lyver om alle? Og især om Nola.Pressen skriver:»plottet er fantastisk.«- Information»Årets bedste bog«****** - Fyens Stiftstidende»Forrygende fra start til slut«***** - Alt for Damerne»Et af de mest raffinerede plot, man længe har set«- Jyllands-Posten»Joël Dicker leger effektivt med læseren i sin spændingsroman om en ung skriveblokeret forfatter. (…) Det er behændigt og morsomt gjort«**** - Politiken»Niveauet er højt, velskrevet og velkomponeret, det er en god bog, som man er ked af at være færdig med, og som spøger i erindringen længe efter.«- Søndag
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sandheden om Harry Quebert-sagen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Joël Dicker. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sandheden om Harry Quebert-sagen online nu så nemt!

Sandheden om... William Kvist | F.C. København

Sandheden om Harry Quebert-sagen (La Vérité sur l'Affaire Harry Quebert) er en roman skrevet af den schweiziske forfatter Joël Dicker. Den blev publiceret den 19. september 2012.

Sannheten om Harry Quebert-saken (lydbok) av | EBOK.NO

Sannheten om Harry Quebert-saken. 129 likes. Internasjonal braksuksess - årets må leses-roman! Slik begynner 'Boka om Baltimorefamilien' den etterlengtede nye boka fra Joël Dicker, mannen bak den uforlignelige 'Sannheten om Harry Quebert-saken.

RELATEREDE BØGER

Som om intet var hændt. Den danske folkekirke under besættelsen
Vi kunne alt
Hjemfalden
Kolme ylioppilasta
C
Psykiatriret
Helén-fallet - mordet som skakade hela Sverige
Jeg forsvinder i mørket
Odense-Kerteminde-Martofte Jernbane
Den spanske forbindelse
Drei fahren in den Sommer
Lad kun verden tumle sig