Medicinske sygdomme

UDGIVELSESDATO 05-10-2010
FORFATTER Bent Winding Deleuran
ISBN 9788717040694
FILSTØRRELSE 9,39 MB
FILNAVN Medicinske sygdomme.pdf
Defalske9ere.dk Medicinske sygdomme Image
Medicinske sygdomme – Sygdomslære og sygepleje, 13. udgave, er gennemgående revideret og opdateret. En lang række læger og sygeplejersker har bidraget med deres specialviden i bogen. Nye forfattere er kommet til, og bogen er udvidet med et kapitel om sygepleje til patienter med stofbrug samt sygepleje til hæmatologiske patienter.Bogen indledes med fire generelle kapitler: Intern medicin, Sundhed og levetid, Mestring af kronisk sygdom og Den akutte medicinske patient.Herefter følger 16 kapitler, der beskriver de forskellige hovedgrupper inden for medicinske sygdomme. Hvert kapitel indledes med sygdomslæren med hovedvægt på de hyppigste sygdomme. Efterfølgende beskrives sygeplejen til en af de største patientgrupper inden for området.Bogen er rigt illustreret, og der inddrages flere patientcases, der giver et levende indblik i den situation, patienten befinder sig i.Redaktører på bogen er overlæge Terje Erdal Knudsen og sygeplejerske, MLP Tove Birkebæk Thomsen.Bogen henvender sig primært til sygeplejestuderende og færdiguddannede sygeplejersker, men den kan i lige så høj grad give andre sundhedsprofessionelle et solidt fundament og grundlæggende viden om de forskellige medicinske sygdomme.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Medicinske sygdomme-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bent Winding Deleuran. Med webstedet defalske9ere.dk læses Medicinske sygdomme online nu så nemt!

Medicinske sygdomme - Faaborg Dyrehospital

Medicinske sygdomme I vores medicinske afdeling modtager vi primært de dyr, der har problemer såsom hjertekarsygdomme, kræft, tarmproblemer eller diabetes. Vi fokuserer på livskvaliteten for den enkelte patient, og vi tilbyder en avanceret dyrlægepleje, der omfatter mange specialister på området.

Medicinske mave-tarm sygdomme - Region Nordjylland

Medicinske sygdomme er fx sygdomme i mave og tarm, lever, nyrer, hjerte, kredsløb og/eller lunger. Det er også hormonsygdomme, blodsygdomme og gigtsygdomme. Eget laboratorium med nyeste avancerede apparater. Skive Dyrehospital råder over eget laboratorium med mulighed for at måle blodets biokemiske parametre og blodets celler.

RELATEREDE BØGER

Arvtageren
불타는 죄 - 챕터 3
Käsittämättömiä luottokorttilaskuja
Ret og politik
What did the Sarchophagus of Symmachus look like?
Civilisationssammenstød over en elevator på piazza Vittorio
Linda Haselwander
Ronin 1-5
Mentaliseringsbaseret terapi
Dødens Hus
At lære at forstå
Studiet