Skynd dig, Palle

UDGIVELSESDATO 16-08-2019
FORFATTER Jørn Jensen
ISBN 9788726052176
FILSTØRRELSE 7,57 MB
FILNAVN Skynd dig, Palle.pdf
Defalske9ere.dk Skynd dig, Palle Image
Palle kommer for sent op. Far kan en kort vej til skolen. Men så kommer en vred hund. Når de skolen?Denne underholdende serie handler om den fornuftige Palle og hans lidt kiksede far. I de humoristiske historier med de morsomme illustrationer får dagligdagen et twist, der både maner til eftertænksomhed og får lattermusklerne i gang.Perlerækken af Palle-bøger har nærmest opnået kultstatus hos både drenge og piger.Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Skynd dig, Palle blev skrevet den 16-08-2019 af forfatteren Jørn Jensen. Du kan læse bogen Skynd dig, Palle i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørn Jensen.

Inka paller i flere størrelser - Dansk Transport Emballage

Travle telefoner. En hystorisk fax. Ingenting kan vente. Alt skal være straks. I går gælder ikke, kun dette minut for alting haster - vores liv er akut. Men skønt man påstår at arbejde adler så rider ingen af os samme dag vi sadler. Det er iøvrigt yderst sjældent at vi rider. Det skyldes simpelthen at ingen af os gider. Næh, det er mere sundt at rive en dag ud af sin kalender så ...

Inka paller i flere størrelser - Dansk Transport Emballage

Skynd dig at nuppe nogle kasser inden pallen er tom! Køb 12 flasker og få dem leveret fragtfrit til døren. Om vinen. Mio Silenzio Bianco er et blend af fuldmodne druer fra tre forskellige regioner i Italien. Fra hhv.

RELATEREDE BØGER

Mindfulness & Compassion
Memphis
Ett hjärta av guld
Midsummer Night - Erotic Short Story
Urban consumption
Catherines drøm
The Way of St James - Le Puy to the Pyrenees: GR65: The Chemin de Saint Jacques
Udgående fartøj
Tilbage til fremtiden
Historien om en søn
Ansa
Kig og snak om livet i byen
Om natten sover moralen
Cecchino e Ceccone
Til bords med Babette og Blixen
Store drømme
Memoirer