Håndbog for rengøringskoner

UDGIVELSESDATO 29-02-2016
FORFATTER Lucia Berlin
ISBN 9788702181500
FILSTØRRELSE 4,58 MB
FILNAVN Håndbog for rengøringskoner.pdf
Defalske9ere.dk Håndbog for rengøringskoner Image
Med rå humor og en helt særegen hverdagspoesi skildrer Lucia Berlin hårdtarbejdende kvinder: rengøringskoner, sygeplejersker, omstillingsdamer og alkoholiserede alenemødre. Det er knivskarpe noveller om fattigdom, misbrug, menneskelighed, kærlighed, uvidenhed – og overlevelse.Bogen er en del af Gyldendal Skala-serien. Gyldendal Skala er oversat skønlitteratur fra det 20. århundrede. Gyldendal Skala udgiver genopdagede hovedværker, også bøger, der tidligere har været glemt, misforstået eller dømt ude. Gyldendal Skala er nye klassikere til en ny tid.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Håndbog for rengøringskoner-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lucia Berlin. Med webstedet defalske9ere.dk læses Håndbog for rengøringskoner online nu så nemt!

Håndbog for rengøringskoner af Lucia Berlin

Håndbog for rengøringskoner (Lydbog MP3, 2018) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR nu!

Håndbog for rengøringskoner | Arnold Busck

Lucia Berlin udgav tre bind i sin levetid på det lille cool forlag Black Sparrow Press plus det løse. Hvorfra udvalget i Håndbog for rengøringskoner stammer, oplyses ikke, og vi får heller ikke at vide, hvornår de enkelte noveller er skrevet. Det sidste kunne have været interessant særligt i tilfældet med historierne om søstrene.

RELATEREDE BØGER

Nach mir komm ich
Vips i træet
Spirit Animals 4: Ild og is
Æstetiske erfaringer
Akaciefrøenes forfatter
Farvel til våbnene
7 tales from my inner child
Friheden
Vaiana - På tur med Vaiana
Skoleledelse i forandring
Återbetalningen
Victoria (7) - Varulven
Der styres for vildt