Broderstrid

UDGIVELSESDATO 03-09-2018
FORFATTER Kjeld Hillingsø
ISBN 9788702088007
FILSTØRRELSE 7,10 MB
FILNAVN Broderstrid.pdf
Defalske9ere.dk Broderstrid Image
De to Karl Gustav-krige, 1657-58 og 1658-60, indledtes af hhv. den danske konge Frederik III og den svenske konge Karl X Gustav, som ikke havde meget at lade hinanden høre, hvad angår hovmod og opportunisme. Men stormagterne så med fra sidelinjen, og da de var enige om, at et enkelt lands beherskelse af Øresund ville stille sig hindrende i vejen for handel i det lukrative Østersøområde, greb de ind - lidt til fordel for Danmark, men mest til landets decimering.Bogen beskriver taktik og forløb set fra den militærhistoriske vinkel med fokus på de drabelige slag i København og ved Nyborg, så læseren er med i kampene fra bastion til voldgrav, fra vandløb til bakketop. Forfatteren er generalløjtnant Kjeld Hillingsø, tidligere chef for Den Nordlige Del af NATO og chef for Forsvarets Operative Styrker. Bogen udkom oprindeligt i 2009.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Broderstrid-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kjeld Hillingsø. Med webstedet defalske9ere.dk læses Broderstrid online nu så nemt!

Broderstrid

Få Broderstrid af Kjeld Hillingsø som bog på dansk - 9788702078992 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Aalborg Portland stadig på pinebænken | Nordjyske.dk

Broderstrid Danmark mod Sverige 1657-60. De to Karl Gustav-krige, 1657-58 og 1658-60, indledtes af hhv. den danske konge Frederik III og den svenske konge Karl X Gustav, som ikke havde meget at lade hinanden høre, hvad angår hovmod og opportunisme.

RELATEREDE BØGER

Den sultne larve Aldrigmæt - søg og find
Operation kode
Det runde værelse
Änkan som inte sörjde
Monique's Verden - Klodshans
Ambijent - Kišovito
Romaner og fortællinger. Bind 2
Ind i operaen
En mus i mit hus
Ninja-genfærd
Maarten Chuzzlewit
QIMMEQ – Den Grønlandske Slædehund
Polish Phrasebook
Fejltrin - Doggerland 1