Barnestjernen fra Bryggen

UDGIVELSESDATO 16-08-2018
FORFATTER JanPriiskorn Schmidt
ISBN 9788793404229
FILSTØRRELSE 6,12 MB
FILNAVN Barnestjernen fra Bryggen.pdf
Defalske9ere.dk Barnestjernen fra Bryggen Image
Indtalt af Jan Priiskorn Schmidt.Med en karriere, der strakte sig over 24 film, er Jan Priskorn Schmidt til dato dansk films mest benyttede barneskuespiller. I sin tolv år lange karriere spillede han sammen med filmbranchens største danske stjerner, som Dirch Passer, Ove Sprogøe og Ghita Nørby, og medvirkede i film som Sommer i Tyrol, Min søsters børn og Flådens friske fyre. I en alder af bare 21 år trak Jan Priskorn Schmidt sig tilbage fra offentligheden. Gennem 45 år har han undgået enhver kontakt med pressen og medierne, og forsøgt at lægge tiden som skuespiller bag sig. Indtil nu.'Barnestjernen fra Bryggen' er Jans personlige fortælling om en turbulent barndom som landskendt skuespiller og en ungdom præget af angst, virkelighedsflugt og bevidsthedsudvidende stoffer. Jan Priskorn Schmidt fortæller ærligt og åbenhjertigt om sin barndom i dansk film og i arbejderkvarteret på Islands Brygge, om livets op- og nedture, om tidens store ikoner og om de indre dæmoner. Det er en fortælling om en ung mand, der fik en filmkarriere forærende, og som valgte at vende den ryggen, at gå sine egne veje og tage kampen op med sig selv og omverdenens konstante opmærksomhed …'Barnestjernen fra Bryggen' er blevet til i samarbejde mellem Jan Priiskorn Schmidt og journalist Klaus Thodsen, igennem en lang række interviews. Lydbogen er indtalt af Jan Priiskorn Schmidt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Barnestjernen fra Bryggen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter JanPriiskorn Schmidt. Med webstedet defalske9ere.dk læses Barnestjernen fra Bryggen online nu så nemt!

Barnestjernen fra Bryggen | BogMarkedet

´Barnestjernen fra Bryggen´ er Jans personlige fortælling om en turbulent barndom som landskendt skuespiller og en ungdom præget af angst, virkelighedsflugt og bevidsthedsudvidende stoffer. Jan Priskorn Schmidt fortæller ærligt og åbenhjertigt om sin barndom i dansk film og i arbejderkvarteret på Islands Brygge, om livets op- og nedture, om tidens store ikoner og om de indre dæmoner.

Barnestjernen fra Bryggen - - dba.dk - Køb og Salg af ...

Barnestjernen fra Bryggen er Jans personlige fortælling om en turbulent barndom som landskendt skuespiller. Jan Priiskorn Schmidt fortæller ærligt og åbenhjertigt om sin barndom i dansk film og i arbejderkvarteret på Islands Brygge, om livets op- og nedture, om tidens store ikoner og om de indre dæmoner.

RELATEREDE BØGER

Guds hånd
Twist
Knoglen, Rød Læseklub
Dæmoner
Apkopējs
Erhvervsjura
At tænke eksistensen
Truslen fra Kina
Jeg ønsker mig en nisse til jul
Den nordiske protestantisme og velfærdsstaten
Padderok og andre noveller
Chop Suey
Skattejagt
Det overflødige menneske