Stikkeren

UDGIVELSESDATO 13-01-2020
FORFATTER Edgar Wallace
ISBN 9788726298772
FILSTØRRELSE 1,88 MB
FILNAVN Stikkeren.pdf
Defalske9ere.dk Stikkeren Image
Juveltyvene i Londons underverden bliver afpresset til at dele hvert eneste bytte med byens førende hæler, der går under navnet 'Stikkeren'. Hvis tyvene ikke gør, som han forlanger, tipper han politiet om deres færd. Mens politiet må nøjes med at opspore og arrestere de juveltyve, der falder i unåde hos Stikkeren, forsøger en tidligere politimand at rense sit navn ved at fange Stikkeren selv. Spørgsmålet er bare, om nogen tør stikke Stikkeren?Den engelske forfatter Edgar Wallace (1875-1932) levede et dramatisk og omflakkende liv. Som soldat i Boerkrigen blev Edgar Wallace ved et tilfælde korrespondent for Reuters og Daily Mail og begyndte samtidig at skrive digte og noveller. Edgar Wallaces første bestseller var en føljeton om de overgreb, han selv bevidnede, den belgiske kong Leopold lod gennemføre over for de indfødte i Congo. Siden er det blevet til dusinvis af udgivelser, der har gjort Edgar Wallaces navn til synonym med spændende romaner, der gemmer på langt mere, end man forventer af den klassiske føljeton.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Stikkeren blev skrevet den 13-01-2020 af forfatteren Edgar Wallace. Du kan læse bogen Stikkeren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Edgar Wallace.

Henning N. Larsen

Der er ikke blevet oprettet forsideindhold endnu. Kontaktinformation. Vin-novation ApS

Gitte og Torben meldt for socialfusk: Vi fandt 'stikkeren ...

Stikkeren. af Henning N. Larsen. Vores normalpris 159 kr. Spar 30 kr Medlemspris . 129 kr Fragt pr. ordre 34,95 kr . Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ...

RELATEREDE BØGER

Hamlet
Special Places to Stay: British Bed & Breakfast
Hyperion - Der Eremit in Griechenland
Kejserhøgen
Sådan styrer du en klasse
Sune på mål
Bill og Ben lægger linien
Kvinden i vinduet
Doftande blomman
Budapest & Beyond: Day Trips, Local Spots, Strategies to Avoid Crowds
Portrættet
Ali
Selvstyrende team
Mod til succes