HAPS!

UDGIVELSESDATO 15-07-2013
FORFATTER Nicola O'Byrne
ISBN 9788779161900
FILSTØRRELSE 2,14 MB
FILNAVN HAPS!.pdf
Defalske9ere.dk HAPS! Image
”Der var engang en andemor med tre søde små ællinger og en …” sådan (næsten da) lyder begyndelsen til et velkendt eventyr af H. C. Andersen, og sådan begynder den her bog også. Men så er der heller ikke mange ligheder tilbage for … Vent lige! Der er vist nogen, der har sneget sig ind i bogen, som slet ikke burde være her … Hjælp! Det er en krokodille! Krokodillen vil slet ikke være med og gør sig alle mulige anstrengelser for at komme ud af bogen igen. Men hvordan?HAPS! er en konkretistisk billedbog, som bryder med vores vante forestillinger om, hvad begrebet ”bog” indebærer. Den går i interaktiv dialog med sin læser – barn som voksen – og bringer smilet frem under legen med den. Og sidenhen måske også lidt forundring og eftertanke over den klassiske ”fysiske” bogs muligheder i en tid, hvor flere og flere har varslet dens snarlige død!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse HAPS!-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Nicola O'Byrne. Med webstedet defalske9ere.dk læses HAPS! online nu så nemt!

東山 アーティスツ・プレイスメント ...

Papiropsamler, Haps, Ergotech. Traditionel gribeklo med en længde på 106 cm. Letvægt. Ergonomisk. Rustfrit stål. Gribeklo med stærk gummigreb. Benyttes til opsamling af mindre stykker affald, herunder papir, plastik med videre. Sikrer en god arbejdsstilling ved opsamling af affald, da man undgå gentagende buk.

Haps, haps, haps - FestABC.dk

Sherif Haps - Danmarks Skøreste Cowboy 444,889 views 3:10 Wheels on the Bus (Play Version) + More Nursery Rhymes & Kids Songs - CoComelon - Duration: 37:30.

RELATEREDE BØGER

Påske i Andeby
Et hus af krop
Königreich der Träume - Sequenz 1: Die schlafende Prinzessin
El limpiador 3: La chaqueta
Per Kirkeby Architecture
Belgravia 9 - Fortiden er et fremmed land
Im Schwindeln eine Eins
Den anden mand
Kulttur
Zenobia
Barbara
Arven
Blue Moon
Good Girl, Bad Blood
Louise & Dylan
Midgårdsormen i Sibirien
Hærværksforeningen og andre noveller
Norske Kriminalsaker 1992
Mathilde
Forsøg på terror mod Jyllands-Posten, Politikens Hus i København