Den danske rytter (SAKS 2)

UDGIVELSESDATO 23-03-2012
FORFATTER Bernard Cornwell
ISBN 9788711408223
FILSTØRRELSE 4,32 MB
FILNAVN Den danske rytter (SAKS 2).pdf
Defalske9ere.dk Den danske rytter (SAKS 2) Image
De danske vikinger har rejst sig efter det tabte slag mod kong Alfred den Store, og efterhånden har de igen indtaget størstedelen af England. Som den eneste holder Kong Alfred den Store stand på et lille stykke marskland, hvor han bor sammen med sin familie og en gruppe soldater. Blandt disse soldater befinder hovedpersonen Uhtred sig. Uhtred, der som barn blev taget til fange af de danske vikinger og opdraget af dem, men som senere sluttede sig til Alfred den Store i håb om, at han på den måde kunne vinde sin barndoms borg og titel tilbage. Uhtred befinder sig skidt i marsklandet, han savner sine danske vikingevenner, og han overvejer alvorligt at skifte side, så derfor begynder at samle sig sin egen lille hær. Mens dette står på, støder han på den danske vikingSvein af Den Hvide Hest. De to indgår en pagt, men netop som Uhtred har taget en beslutning om at slutte sig til vikingerne, forudsiger hans keltiske elskerinde, at Alfred den Store vil vinde store sejre, og det får Uhtred til at besinde sig og gennemtænke situationen endnu en gang. Hans overvejelser får ham til at indse, at han rent faktisk føler sig tættere knyttet til englænderne, og han vælger derfor at blive hos Alfred den Store. Uhtred demonstrerer til fulde sin genfundne patriotisme i det storslåede slag om Edington.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den danske rytter (SAKS 2)-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bernard Cornwell. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den danske rytter (SAKS 2) online nu så nemt!

Find Saks på DBA - køb og salg af nyt og brugt - side 7

Den danske rytter (SAKS 2) (Bog, Paperback, Dansk) Af: Bernard Cornwell De danske vikinger har rejst sig efter det tabte slag mod kong Alfred den Store, og efterhånden har de igen indtaget størstedelen af England.

Køb bøger af Bernard Cornwell hos Dagens Bog i dag!

Den danske rytter (SAKS 2) (2012) Bernard Cornwell . Køb kr. 115,00 . Paperback Bog . Nordens herrer (SAKS 3) (2012) Bernard Cornwell . Køb kr. 115,00 . Paperback Bog . Sværdsang (SAKS 4) (2012) Bernard Cornwell . Køb kr. 115,00 . Paperback Bog . Det ...

RELATEREDE BØGER

Deutsche Novellen - ausgewählte Novellen und Balladen
Pigen fra bjergene
Bill & Ben beskytter banditjægerne
Wilhelm Reich
Totalitarisme
Læs med landsholdet og Nicklas Bendtner
Bra gjort, Puck
Gud, livet og menneskene
Bartenderens grundbog
Het betoverde kasteel 6 - Slaaf van de Keizer
Krigen i Stillehavet. Fra Pearl Harbor til Hiroshima
Nova 3: Salt and Pepper - Erotic Short Story
En lille helt og andre historier
Martin
Røveri med et udbytte på 42 millioner kroner
Cyprus
Din nytteløse kamp med verden
Monsterjagten (20) Spøgelseshesten Equinus
Boden betales