Mig og Johan Olsen

UDGIVELSESDATO 10-10-2019
FORFATTER Mikael Strøm Eriksen
ISBN 9788797084847
FILSTØRRELSE 1,70 MB
FILNAVN Mig og Johan Olsen.pdf
Defalske9ere.dk Mig og Johan Olsen Image
Syv noveller om mænd. Ikke supermænd, men ganske almindeligedanske mænd, der for de flestes vedkommende ikke helt kan få kabalen til atgå op. Lars er den sydsjællandskebrugsuddeler, som er (næsten) uhelbredelig fan af rocksangeren Johan Olsen. Den forhutlede taber på Nørrebrosgader vader rundt i minder. Patrick vil forgifte sin svigermor. Manden har en kone, der lige erskredet.Peter er en talentfuld ungfodboldspiller, der mister synet på sit ene øje.Kaspers liv byder på den ene storeskuffelse efter den anden. Og så er derden heldige dreng fra SørenKragh-Jacobsens gamle 70’er-sang.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Mig og Johan Olsen blev skrevet den 10-10-2019 af forfatteren Mikael Strøm Eriksen. Du kan læse bogen Mig og Johan Olsen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mikael Strøm Eriksen.

Johan Olsen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Johan Olsen er uddannet biolog fra Københavns Universitet. Han forsker i proteinstrukturer sammesteds, men er bedst kendt som forsanger i Magtens Korridorer, som han har udgivet seks studiealbum med. Han bor i København med sin kone og deres fire fælles børn.

Mig og Johan Olsen + 6 andre noveller af Mikael Strøm Eriksen

Johan Gotthardt Olsen (født 25. marts 1969 på Østerbro i København) er en dansk musiker, biolog, foredragsholder, forsker ved Københavns Universitet, radiovært, tv-vært og forfatter.Han er bedst kendt som forsanger i Magtens Korridorer, Pligten Kalder (med Torben Steno), Retox Panic (med Simon Beck og Lykke N. Andersen), radiovært på P3s Sommerskolen og Efterskolen med Julie Bundgaard ...

RELATEREDE BØGER

Medierne og moderniteten
Øjeblikkets evighed
Golgatha
The ISIS Hostage: One Man's True Story of 13 Months in Captivity
Slaget vid Monte Cassino
Selvdannelse og socialitet
Stederne
Stjernerne synger, 3
Helgi Daner - særudgave til skolebrug
Walking and Trekking in the Gran Paradiso: Alta via 2 Trek and Day Walks
Doppler
Dödlig fjäril
Katharina-koden
Onde piger