Arièl

UDGIVELSESDATO 22-11-2013
FORFATTER Juliane Preisler
ISBN 9788779736146
FILSTØRRELSE 2,28 MB
FILNAVN Arièl.pdf
Defalske9ere.dk Arièl Image
I et sørgmuntert, virkelighedsnært univers, der kunne ligne en storby, møder vi den unge mand Arièl. Han bringer pakker ud på sin cykel. I sin fritid forsøger han at holde styr på sin mor Adèle med de lidt for franske ambitioner og det lidt for foranderlige ydre, der skal forvandle hende fra sidst i fyrrerne til noget betydeligt yngre.Som romanen skrider frem, møder Arièl uforglemmelige typer og skæve eksistenser, der ofte giver ham indtryk af at have brug for et skub i den rigtige retning. Og et skub i den rigtige retning er lige præcis hans afdeling - han har nemlig helt særlige evner .Undervejs bliver han ramt af kærligheden, møder mænd, der stritter i mange retninger, og hunde i overfrakke. Men mest er han optaget af pigen Rosa, og hvad han skal stille op med sig selv og sine evner, der måske eller måske ikke kan redde både verden og Rosa ... og Arièl selv.Juliane Preisler (f. 1959) debuterede i 1983 meddigtsamlingen Uden og har siden skrevet en lang række romaner, digtsamlinger og skuespil. Arièl er Juliane Preislers 14. roman.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Arièl-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Juliane Preisler. Med webstedet defalske9ere.dk læses Arièl online nu så nemt!

Arièl Af Juliane Preisler, Hæftet - køb bøger online

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Arièl af Juliane Preisler - bogen har fået vurderingen 71 ud af 100

Arièl af Juliane Preisler | Bog & idé

Arièl, som han hedder her, bor stadigvæk hjemme hos mor, Adèle, der underviser i fransk om formiddagen, brænder sine øjenvipper om eftermiddagen og om aftenen græder ned i sin rødvin. Selv er sønnen, erfarer man, synsk, udrustet med et »andet blik«, ...

RELATEREDE BØGER

Caperucita roja
Den døende dandy PB
Hærmændene på Helgeland
Asiatiske strejftog
Gump & Co.
The Truth about Sugar
Max Skræk - Gennem marv og ben
Højskolen på gadeplan
Ingen som Gaia - erotisk novell
Liekehtivä lumi
Bonita Avenue
Dublin Street
Kunsten at dvæle i dialogen
Martin Luther - Troen Alene
Destination India
Facebook-annoncering
De enögda banditerna : ett fall med Dunder & Brak
Haabløse Slægter