At tale med fremmede

UDGIVELSESDATO 28-10-2019
FORFATTER Malcolm Gladwell
ISBN 9788770365864
FILSTØRRELSE 9,59 MB
FILNAVN At tale med fremmede.pdf
Defalske9ere.dk At tale med fremmede Image
Malcolm Gladwell stiller skarpt på, hvorfor mødet med fremmede mennesker så tit ender i misforståelser og forkerte konklusioner. AT TALE MED FREMMEDE undersøger situationer,hvor mødet er endt i katastrofale fejlslutninger: den fejlagtige dom over Amanda Knox for mordet på hendes roommate, spionen, der i flere år skjulte sig blandt Pentagons højtstående ansatte, digteren Sylvia Plaths selvmord og de talrige eksempler på møder mellem hvide politibetjente og sorte borgere i USA, der går grueligt galt. Mødet med fremmede mennesker er aldrig simpelt. Vi tror, at folks ansigtsudtryk afslører deres tankerog følelser, men ofte er dette ikke sandt. Derfor bliver vi så let narret, eller vi misforstår de fremmede mennesker, som vi møder.AT TALE MED FREMMEDE undersøger også det modsatte fænomen: Hvorfor vi ofte bliver påvirket af en tendens, som Gladwell kalder ”default to truth ”. I mødet med alvorlige anklager mod folk, vi kender, tager vi ofte deres ord for, at det ikke er sandt. Vi stoler på den, vi kender, og baserer vores dom på deres udsagn, trods tydelige tegn og anklager om det modsatte.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

At tale med fremmede er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Malcolm Gladwell. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Malcolm Gladwell bog online og også downloade det gratis!

6 gode tricks til smalltalk - så du altid har noget at ...

Ovenstående er sket med mig ganske ofte. Uanset frygt eller psykologisk barriere, der forhindrede mig i at blot tale med nogen, syntes en uovervindelig hindring. Alligevel ønskede jeg ikke andet end at tale. Selv med mig var det god gammeldags social angst, men der kan være mange grunde til at have problemer med at tale med fremmede.

I Danmark er du skør, hvis du taler til fremmede ...

Nu gjorde han det til sin mission, at han de næste 100 dage ville tale med 100 fremmede mennesker, én om dagen. Det blev til Instagram-projektet #sighejtil100, som han blev færdig med i januar 2019. Afstemning. Han har fået mange afvisninger, men han har også haft mange gode oplevelser.

RELATEREDE BØGER

The Last Kids on Earth 2 - Den store zombiemarch
Lyset fra Middelalderen
De stærke viljer - bind 2
Fortællinger fra praksis i socialt arbejde
Vanæret
Jeg er bare taxamand
Skabelse og tilintetgørelse
Sanningen bakom skräckfilmerna
Kejserrigets kollaps
Dowel-type fastener connections in timber structures subjected to short-term loading
Der elfte Tag
Mentalisering i familien
Den Magiske Rejse
Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden
Det danske samfund
Drømmestenen
Kontrapunkt