SÅ TILSPØRGER JEG DIG

UDGIVELSESDATO 14-03-2018
FORFATTER PeterFaber
ISBN 9788793692299
FILSTØRRELSE 6,29 MB
FILNAVN SÅ TILSPØRGER JEG DIG.pdf
Defalske9ere.dk SÅ TILSPØRGER JEG DIG Image
Når livet ikke længere lever op til ens forventninger, må man træffe nogle valg. Karen Margrethe og Hans Henrik vælger det sværeste: døden. De sprang ikke på udviklingen, da den buldrede af sted i 1970’erne og 1980’erne, og nu betaler de prisen. Familiefirmaet er på vej mod konkurs. Alle i provinsbyen kan se ægteparret Bülows økonomiske og menneskelige deroute – og taler om den. Tilbage har de to kun kærligheden til hinanden, og det er den, der gør det muligt for dem at tale sig frem til den mest ultimative beslutning af alle, at vælge livet fra. Det er en barsk og dramatisk historie om stolthed, ære, og om hvor ondt udviklingen gør, hvis man ikke er en del af den. Men det er også en rørende og følsom fortælling om to tæt forbundne mennesker, der midt i deres dybe krise får sat ord på det liv, de har levet, og den kærlighed, der er intakt. Til det sidste.Uddrag af bogenYnkelig og skrøbelig. Hans Henrik opfanger skrøbeligheden i hendes stemme. For første gang. Han fornemmer sin egen ynkelighed og hendes skrøbelighed. Selv om han i situationen er ude af stand til at holde hovedet koldt, registrerer han et eller andet sted i underbevidstheden, at det er en farlig cocktail at blande noget ynkeligt med noget skrøbeligt. Er det virkelig sådan, deres liv er lige nu? Hans Henrik er i hvert fald overbevist om, at det er lige præcis de to ord, Karen Margrethe ville have brugt igen og igen, hvis hun ikke selv havde stoppet den snak, der var ved at løbe løbsk.Om forfatterenPeter Faber, årgang 1948. Født i København og har gennem 40 år arbejdet som journalist på Sydfyn. Han har skrevet en række bøger, blandt andet hånd- og inspirationsbogen Farvel Arbejde – Goddag Frihed og biografien Jan Johansen – en rigtig socialdemokrat. Han er også en eftertragtet foredragsholder, og hans passion er at samle på gode ord sat sammen til gode sætninger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen SÅ TILSPØRGER JEG DIG blev skrevet den 14-03-2018 af forfatteren PeterFaber. Du kan læse bogen SÅ TILSPØRGER JEG DIG i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren PeterFaber.

Så tilspørger jeg dig, Niels Birger - dba.dk - Køb ...

Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog. Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen.

Søstrene: Så tilspørger jeg dig...

Peter Fabers debut-roman "Så tilspørger jeg dig" er både en gribende kærlighedshistorie og et skarpt portræt af samfundsudviklingen - og så udstråler fortællingen, at her optræder en stor iagttager, en rutineret skribent og et modent menneske.

RELATEREDE BØGER

Eine Frau in den besten Jahren
Picturebooks in the classroom : targeting life skills, sustainable development and democracy & citizenship
Jeg er Zlatan Ibrahimovic
Løven og fuglen
Overnatning på skolen
The Mountains in Summer
Sivilbeskyttelsesloven : lovkommentar
Physiology of domestic animals
Johannesvejen
Glasdjævlen
Den Udstødte