Der var engang

UDGIVELSESDATO 20-04-2017
FORFATTER Edith Rode
ISBN 9788711667651
FILSTØRRELSE 3,78 MB
FILNAVN Der var engang.pdf
Defalske9ere.dk Der var engang Image
'Jeg gik forleden dag forbi min barndoms kilde – jeg studser og tænker mig om – for der løb den første usandhed mig i pennen. Men jeg tænker mig videre om: Det er kun den objektive usandhed – for alt, hvad jeg erindrer, er for mig ‘forleden dag‘ – alt, hvad der påtvinges min hukommelse, får kun en flygtig og flygtende plads i den og synes sket for længe, længe siden og aldrig erkendt.'Edith Rode deler ud af sine mere og mindre flygtige barndomsminder og filosoferer undervejs over dem og over erindringen i sig selv.Edith Rode (1879-1956) var en dansk forfatter, digter, journalist og brevkasseredaktør. Hun debuterede i 1901 med romanen 'Misse Wichman', som forsvarede kvinders ret til seksualitet, et emne hun også tog op i sine senere værker. Edith Rodes forfatterskab spænder over digte, noveller, erindringer, romaner, filmmanuskripter, rejseskildringer, biografier, kogebøger samt det store opslagsværk 'Den gyldne bog om danske kvinder', som hun var hovedredaktør på. Edith Rode beskæftigede sig gennem hele sit forfatterskab med kvinders rettigheder og udgav flere biografier om kendte danske kvinder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Der var engang er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Edith Rode. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Edith Rode bog online og også downloade det gratis!

Teater der var engang | Information

Der var engang en julekalender: Sæson 1 ...

Der var engang en retsstat - politiken.dk

»Der var engang« er ét af de mest sete - og hørte - danske teaterstykker. Det er opført omkring 500 gange alene på Det Kongelige Teater siden premieren 23.1.1887. I 1998 spillede man en særlig udgave i Dyrehaven (instrueret af Jan Maagaard og transmitteret af DR).

RELATEREDE BØGER

Toy Story - Rod i rodeoet
Pomon tyttäret - eroottinen novelli
Karlsson & kat (2) - Vildmænd og vombatter
Göteborg stadskarta
Tasting You 1 - Voyeur
Kampen om øen
Happy hour fra 8 til 16
Latter i mørket
Mentoren
Den skyldiges uskyld