Erhvervsjura

UDGIVELSESDATO 23-08-2017
FORFATTER Børge Dahl
ISBN 9788771981476
FILSTØRRELSE 8,26 MB
FILNAVN Erhvervsjura.pdf
Defalske9ere.dk Erhvervsjura Image
Den traditionelle, juridiske synsvinkel rendyrker juraen som middel til løsning af foreliggende tvister.Den erhvervsjuridiske opgave består derimod i på forhånd at integrere juraen med en virksomheds øvrige styringsredskaber, således at virksomheden, alt taget i betragtning, disponerer optimalt.Titlen gennemgår alle aspekter af ledelse med et erhvervsjuridisk fokus i forhold til interne og eksterne aktører, afsætning, skadeforvoldelse, finansiering, HR og forbruger og konkurrence.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Erhvervsjura er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Børge Dahl. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Børge Dahl bog online og også downloade det gratis!

Erhvervsjura - få svar på tinglysning, ejendomme, skat ...

Erhvervsjura, niveau C indeholder både kernestof og supplerende stof. Stoffet præsenteres på en overskuelig og læsevenlig måde og i et sprog, som eleverne kan forstå. Juraens verden kan være vanskelig at forstå, særligt når eleven ikke har den store arbejdsmæssige erfaring med juridiske problemstillinger fra den "virkelige" verden.

Erhvervsjura C - hhx | UddannelsesGuiden

Dansk Erhverv har udarbejdet en række anbefalinger til, hvordan din kommune og region kan reagere hurtigere, sikre højere kvalitet og stå stærkere - sammen med erhvervslivet.

RELATEREDE BØGER

Döden är trumf
Die verzauberte Geige
1212 Dødens land
100 års boksning i USA - 1930 erne
Kristi opstandelse
Løsningsfokuserede samtaler
Fy for sex
Jakob var her
Bogen om permakultur
Dansk kultur i det 19. århundrede