Sangfuglen

UDGIVELSESDATO 13-05-2020
FORFATTER JanRoar Leikvoll
ISBN 9788772270869
FILSTØRRELSE 4,21 MB
FILNAVN Sangfuglen.pdf
Defalske9ere.dk Sangfuglen Image
Sangfuglen handler om drengen Jakoba, der vokser op i en by befolket udelukkende af kvinder. Der har været en samfundsmæssig revolution og alle mænd er blevet jaget på porten. De få der er tilbage bor på byens bordel, eller som jaget vildt i skovene. Jakoba er i al hemmelighed vokset op midt i alt dette, forklædt som pige. Men nu er han ved at blive en stor dreng og snart en mand, og hans mor er angst for, at det skal blive opdaget, at han er af hankøn. Jakoba er begavet med et usædvanligt sangtalent og hans mor har derfor taget ham ud af skolen og sendt ham til sangundervisning hos byens legendariske sanglærer, Malinovskaja, og planen er, at han skal kastreres og derefter leve sit liv i byen som sanger og 'kvinde'. Men det begynder at gå op for Jakoba, hvordan det hele hænger sammen, og han bliver desuden vild med pigen Tikva - men vil han nogensinde kunne have et forhold til hende?Jan Roar Leikvolls roman Sangfuglen er den sidste han skrev, inden han døde i 2014, 40 år gammel. Hans forfatterskab høstede fremragende anmeldelser i Norge, og han har desuden modtaget en række priser, heriblandt Nynorsk Litteraturpris og Stig Sæterbakkens Minnepris, hvori juryen bemærkede, at han er en af de mest originale skribenter i norsk samtidslitteratur. Jan Roar Leikvolls værker har ikke tidligere været oversat.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sangfuglen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter JanRoar Leikvoll. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse JanRoar Leikvoll bog online og også downloade det gratis!

Sangfuglen - "B" for bog

I 'Sangfuglen' bliver Trokic konstitueret kriminalkommissær, da hans chef bliver syg, og det må vise sig i det kommende bind, om det er et job for ham? Internal links. Frost og aske af Inger Wolf. Sort sensommer af Inger Wolf. Sidespring af Inger Wolf. Brændte sjæle af Inger Wolf.

Sangfuglen | Køb online på Føtex.dk

TV AVISEN for dyr: Sæson 1 - Sangfuglen Antonio | Se ...

RELATEREDE BØGER

Børn & udeliv
Pukkisen pidot
Klokkeren fra Notre Dame
Janela Indiscreta - Conto Erótico
Vosges du Sud - Ballon d´Alsace - Le Hohneck
Rottekongen Cibrino
Isfolket 40 - Fanget af tiden
Brændt barn
Verden bedste skole
Hjemmesko og badebukser
Fetisj
Solgt til kærlighed
Den store tech-revolution
Barcelona - alt det du gerne vil vide
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand
Bål og brand
Døden i gabestokken
Fritt fram, Skipper!
RAP-klubben 1 - Alle elsker Sigge