De stærke viljer - bind 2

UDGIVELSESDATO 16-10-2017
FORFATTER Harold Robbins
ISBN 9788711758748
FILSTØRRELSE 1,69 MB
FILNAVN De stærke viljer - bind 2.pdf
Defalske9ere.dk De stærke viljer - bind 2 Image
Allerede i filmens tidlige år var der store penge at tjene i Hollywood. Romanen 'De stærke viljer' fortæller historien om den jødiske isenkræmmer Peter Kessler og den unge Johnny Edge, der sammen opbygger selskabet ‘Magnum Pictures‘ og bliver blandt filmbranchens pionerer.Stadig i tilbageblik følger vi i andet bind Peter og Johnny fra begyndelsen af 1920’erne, over krakket på Wall Street i 1929 og frem til slutningen af 1930’erne, hvor alt i branchen har ændret sig, og aktionærerne sidder på magten.Harold Robbins (1916-1997) var en amerikansk romanforfatter. Harold Robbins, der oprindeligt var fra New York, havde en tæt forbindelse til den californiske filmindustri, da flere af hans romaner danner baggrund for manuskripter til film og tv. Han har en stjerne på Hollywood Walk of Fame og hans bøger er oversat til 30 sprog og solgt i omegnen af 750 millioner eksemplarer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen De stærke viljer - bind 2 blev skrevet den 16-10-2017 af forfatteren Harold Robbins. Du kan læse bogen De stærke viljer - bind 2 i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Harold Robbins.

De stærke viljer (bind 2), Hæfte • Se priser (4 ...

Robbins, Harold

DragonLance Legender #2: Præstekongen Hent Margaret Weis ...

Køb De Stærke Viljer - Bind 2 af Harold Robbins - hurtig levering og lav pris. Allerede i filmens tidlige år var der store penge at tjene i Hollywood....

RELATEREDE BØGER

Switzerland 2020, Michelin National Map 729
Jorden er flad
Ett liv i fångenskap
De syv livsprincipper
Inkvisitionen
Tigre
Hvis vi var en almindelig familie
Bill & Ben rider hårdt
Korsblomstrede grøntsager
Nord
Skærver af evigheden
Sommar i Kajak
Rebekkas roser
Guddommelige Mysterier
Al-Qaida HB
Solens kerne
Säg ja, Samantha!
Christen Dalsgaard og hans kunst
Næste stop Rosengädda!
Der entfesselte Dämon