Harboørfolk

UDGIVELSESDATO 16-06-2016
FORFATTER Erik Bertelsen
ISBN 9788711484449
FILSTØRRELSE 8,89 MB
FILNAVN Harboørfolk.pdf
Defalske9ere.dk Harboørfolk Image
Erik Bertelsens romantrilogi 'Harboør-folket' rammer lige ned i de religiøse brydninger, der fandt sted i starten af 1900-tallet og de mange samfundsomvæltninger, der dengang satte gang i det fænomen, der senere er blevet kendt som udkantsdanmark. Historien foregår i det flade og fattige Harboør mellem Limfjorden og Vesterhavet og skildrer fiskersamfundets fælles tilværelse såvel som det enkelte menneskes liv.Bogen er skrevet i tidens sprog og ud fra datidens retskrivning.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Harboørfolk er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Erik Bertelsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Erik Bertelsen bog online og også downloade det gratis!

| eReolen

Erik Bertelsens romantrilogi "Harboør-folket" rammer lige ned i de religiøse brydninger, der fandt sted i starten af 1900-tallet og de mange samfundsomvæltninger, der dengang satte gang i det fænomen, der senere er blevet kendt som udkantsdanmark. Historien fo...

Harboørfolk af Erik Bertelsen | Bog & idé

Harboør-folk , Bertelsen, Erik, genre: historie, Harboør-folk af Bertelsen, Erik. Jespersen & Pios Forlag 1945 565 Sider. Halvlæder med smudsomslag. Foromslag medindbundet yderst pæn bog pæn og renindhold . Første samlede udgave af Dagen bryder frem, 1938, Mænd paa havet, 1939, Kvinder ved stranden, 1940. Omslagstegning af Sikker Hansen.

RELATEREDE BØGER

Trap Danmark: Kort over Viborg Kommune
Eremitkrebsene
Sigøjnerpigen
Vendepunkter
Quito
Med disse øjne
Firenze, Falk Extra
Slip anerkendelsen løs!
Landskab i to etager
Av ren lust - erotisk novellsamling
Den russiske revolution
Das gefährliche Leben der Monika Berg
Lipuntarkastaja - eroottinen novelli
Kvinden er død. Hurra?
På ukendt planet
Besejret og besat
Kammerat Napoleon
Jans største sejr
Magda og sokkedukken
Hamegedon