Postkort fra Californien

UDGIVELSESDATO 28-04-2020
FORFATTER Tonny Vorm
ISBN 9788740063097
FILSTØRRELSE 6,86 MB
FILNAVN Postkort fra Californien.pdf
Defalske9ere.dk Postkort fra Californien Image
En vinterdag rejser Tonny Vorm til Thailand for at besøge sin syge far. Med sig har han en halvfærdig bog om faren, der i 1972 drog til Californien og ikke for alvor vendte hjem igen. Tonnys håb er at skrive den mand frem, han aldrig lærte at kende. Hvem var han? Hvorfor forlod han sine børn? Hvad skete der i Californien?Kort efter besøget i Thailand får Tonnys egen søn konstateret kræft, og bogen om en fraværende far bliver lagt væk. Den historie er ikke længere relevant, understreger han for sig selv. Men over det følgende år går det op for Tonny, at han har taget fejl. Hver gang han åbner notesbogen for at skrive om sin søn, trænger farens historie sig på. Aldrig har han haft mere brug for at vide, hvad og hvem en far er.Postkort fra Californien er en erindringsroman baseret på forfatterens dramatiske familiehistorie. En stærk og poetisk skildring af forholdet mellem fædre og sønner og en tankevækkende fortælling om tidens skrøbelige maskulinitet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Postkort fra Californien-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tonny Vorm. Med webstedet defalske9ere.dk læses Postkort fra Californien online nu så nemt!

Postkort fra Californien | Arnold Busck

28 postkort fra USA. VinAvisen har igen været på vinrejse, denne gang til USA. Og vi har ikke kun været i Californien, men også i Virginia. Også denne gang har vi skrevet postkort, og i alt blev det til disse 28, bragt i ugerne 29-35, 2004.

Rejseforslag Road Trip - Alternative oplevelser i ...

Postkort fra Californien / New York del. 6 Vi er endelig hjemme igen, efter en lang flyvetur, med indlagt tur i New York på vejen. Så det må I lige døjes med at høre lidt om :-) Den sidste uge i Californien gik hurtigt. Dagenen gik med at nyde solen og spille minigolf igen.

RELATEREDE BØGER

Tornerose sov i hundrede år
Odin og Loke
Med snuden i sporet - En bog om politiets hunde
Udvikling af social kapital som ledelsesmæssig balanceakt
En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tjener
Kampen for retsstaten
Ledelse i en ny logik
Gepassioneerde ontmoetingen 1: Jessica
Red Rising 1 - Rød opstand
Aske
Carla & Vilhelm Hansens Rasmus Klump og nisserne
Djævelens fod
Kaptajnen i blommetræet