Dit barns sprog

UDGIVELSESDATO 07-11-2014
FORFATTER Helle Iben Bylander
ISBN 9788771580952
FILSTØRRELSE 6,69 MB
FILNAVN Dit barns sprog.pdf
Defalske9ere.dk Dit barns sprog Image
Har du nogensinde spekuleret på, hvad koblingen er mellem sprog og intelligens - og om det fx styrker dit barns læring at se fjernsyn? Tænker du på, hvordan det skal gå for dit barn, når det kommer i skole? Og på, hvad du kan gøre for at støtte dit barn i at udvikle sprog og gode forudsætninger for læsning og skrivning?Forældre er de mest betydningsfulde mennesker i børns liv, og det gælder også i forhold til den sproglige udvikling. De seneste års forskningviser, at der er en tæt sammenhæng mellem børns meget tidlige sproglige udvikling og deres udvikling af ordforråd og tilegnelse aflæsning og skrivning i skolen. Sproget kommer ikke af sig selv, og med denne bog får du en praktisk guide til at støtte dit barn efter principperne i den nyeste forskning fra ind- og udland i sprogstimulering, leg og læring i hjemmet.For det skal være sjovt at bruge sproget – også når det driller!Dit barns sprog er skrevet til forældre til børn på 0-6 år og alle voksne, der er optaget af børns sproglige udvikling, og som ønsker viden om sprog, leg og læring.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Dit barns sprog er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Helle Iben Bylander. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Helle Iben Bylander bog online og også downloade det gratis!

Sprogvinduet - guiden til dit barns sprogudvikling ...

Sproglig udvikling - Den ultimative guide til at styrke dit barns sprog. Det er sindsygt lang tid siden, at jeg har skrevet et forælder indlæg og i fremtiden, vil jeg gøre mere for at få flettet dem ind her på bloggen.

Sprog: Sådan lærer dit barn flere ord hurtigere! - Vores ...

LÆS OGSÅ: Sådan støtter du dit barns sprog. Resultaterne viser, at de rigtige ord brugt i de rigtige sammenhænge fra barnet er ganske lille kan resultere i et ca. 25 % større ordforråd, når barnet er tre år. Sådan lærer du dit barn nye ord. Så hvad er tricket til at lære dit barn flere nye ord hurtigere?

RELATEREDE BØGER

Kærlighedens slaver
Camgirl - Relato erótico
De redeløse
Ingen som Gaia - erotisk novell
Vore forfædre
Påsat eksplosionsagtig brand med dødelig udgang
Digte
Titanens forbandelse
Brændetyven
Vores engelske hus