Sømordene

UDGIVELSESDATO 29-07-2016
FORFATTER Robert van Gulik
ISBN 9788711471951
FILSTØRRELSE 3,25 MB
FILNAVN Sømordene.pdf
Defalske9ere.dk Sømordene Image
En smuk danserinde myrdes på en blomsterbåd under en formel banket. Den legendariske Dommer Di er også tilstede under banketten og søger efterfølgende at opklare mordgåden, men ingen af de øvrige tilstedeværende virker interesserede i at hjælpe ham. Under overfladen lurer uroen og Dommer Di trues pludselig på hans ære og anseelse.Dr. Robert van Gulik (1910-67) var en hollandsk forfatter og top-diplomat. Robert van Gulik gjorde karriere flere steder i Asien. Dog spillede Kina og kinesisk kultur og folklore en helt særlig rolle i forbindelse med Robert van Guliks forfatterskab.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Sømordene blev skrevet den 29-07-2016 af forfatteren Robert van Gulik. Du kan læse bogen Sømordene i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Robert van Gulik.

PDF vejbib.dk

Sømordene. Labyrintmordene. Klokkemordene Varangian, Jo Revolution eller dragen der ville være blå Sømandspræsten Malthes møde med den ældste kinesiske bog I Ching bliver starten på et skæbnesvangert og hæsblæsende eventyr i østens mystik. Wong, Ola Slaverne i Tanzhou

Dit kompetente barn ## Hent Jesper Juul pdf ...

Komplet bog liste. Dette er en simpel liste med alle bøger på www.findbogen.dk fra alle tilmeldte antikvariater. Klik på søgning i menuen til venstre for at søge efter bøger. Klik på info linket i nedenstående liste for at se yderligere oplysninger om bogen.

RELATEREDE BØGER

Kærlighedens spil
Golo Mann - Instanz und Außenseiter
Calendar Girl - November
Palasé. Hans Egede i Grønland
Handledning och samverkan i pedagogernas värld
Mord på Malta
Sløk
Uglen dræber kun om natten, pb
L´Interprète Grec
Stillehavet brænder
Søskende
Havskum
...rasende...
Anne Franks Dagbog
Pigen uden hud
Operation Allike
K jak Klara 4 - Śpimy u Malou