Kongelig Højhed

UDGIVELSESDATO 29-09-2017
FORFATTER Thomas Mann
ISBN 9788702216691
FILSTØRRELSE 8,15 MB
FILNAVN Kongelig Højhed.pdf
Defalske9ere.dk Kongelig Højhed Image
Kongelig Højhed er Thomas Manns anden roman, og har herhjemme stået i skyggen af Manns andre store værker Buddenbrooks, Trolddomsbjerget og Døden i Venedig. Det er første gang, at historien om Klaus Heinrich, der vokser op og bliver Hans Kongelige Højhed, forelægger i en ren dansk oversættelse.Det er histoien om residensbyen Grimmsburg der på tærsklen til det tyvende århundrede kæmper med et omfattende forfald. Jernbanen er urentabel, administrationen gammeldags og universitetet provinsielt. I midten af dette forfald, befinder Storhertugen Prins Albrecht sig, fortvivlet over, at den eneste arving er svagelig, og at næste barn i arvefølgen, Klaus Heinrich, er født med et handicap. Men på trods af sin forkrøblede venstre arm, overtager Klaus Heinrich hertugens forpligtigelser. Kongelig højhed udvikler sig til en kærlighedshistorie, da Klaus Heinrich møder Imma Spoelmann, datter af en amerikansk stålmagnat. Fortællingen om det lille forfaldsramte samfund, ender derfor med en mulig alliance mellem den gamle slidte adel, og den nye borgerlige overklasse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kongelig Højhed blev skrevet den 29-09-2017 af forfatteren Thomas Mann. Du kan læse bogen Kongelig Højhed i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Thomas Mann.

Prædikat (tiltale) - Wikipedia, den frie encyklopædi

Kongelig Højhed er Thomas Manns anden roman, og har herhjemme stået i skyggen af Manns andre store værker Buddenbrooks, Trolddomsbjerget og Døden i Venedig. Det er første gang, at historien om Klaus Heinrich, der vokser op og bliver Hans Kongelige Højhed, foreligger i en ren dansk oversættelse.

H.K.H. Kronprinsen | Kongehuset

Kongelig højhed. Indsendt af Birte Strandby | okt 7, 2017 | 01. Skønlitteratur, Romaner | 0 | Nobelpristageren Thomas Manns anden roman. Den er fra 1909 men har ikke tidligere været udgivet i ren dansk oversættelse. Romanen er lettere end Buddenbrooks og Døden i Venedig, men er selvsagt fin fortællekunst.

RELATEREDE BØGER

Kærlighed ved første hik
The Switch - Erotic Short Story
Selmas sommerkøkken
Små tasker
Direktøren kommer ikke mere i dag
I er verdens lys
Blixtkrig
Cirklen åbnes #4: Glasdragen
Bjærregården
Hævneren slår igen
Fædre og Døtre
Den sorte svanes sang
Piet og Nero og andre fortællinger