Stjernevenner (1) Spejlmagi

UDGIVELSESDATO 07-10-2019
FORFATTER Linda Chapman
ISBN 9788762730922
FILSTØRRELSE 3,60 MB
FILNAVN Stjernevenner (1) Spejlmagi.pdf
Defalske9ere.dk Stjernevenner (1) Spejlmagi Image
Sød historie med både veninde-problemer som jalousi og spænding, med kampen mod de mørke og ukendte kræfter.Det er uhygge på den hyggelige måde. De søde tegninger passer rigtig fint til historien.Bogen kan læses selvstændig. Anbefales varmt til både PLC og folkebiblioteker- LektørudtalelsenFantasy med fire piger, der er stjernevenner. De har hver en dyreven og forskellige magiske evner:Tror du på magi?Det gør Maja og hendes venner! Og da de møder stjernedyrene, udfolder en verden med magiske eventyr sig.Majas storesøster begynder pludselig at ophøre sig underligt, og stjernedyrene kan fornemme, at mørk magi er på spil.Kan pigerne bruge deres stjernemagi til at bringe orden i verden igen?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Stjernevenner (1) Spejlmagi er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Linda Chapman. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Linda Chapman bog online og også downloade det gratis!

Liveboox | Giovannis værelse - Bog (Indbundet)

Christian Sand is the author of Anomie Und Identität (0.0 avg rating, 0 ratings, 0 reviews), Mirror Magic (4.23 avg rating, 88 ratings, 24 reviews, publi...

Stjernevenner (1) Spejlmagi | Arnold Busck

Arnold Busck. Luk. Din kurv

RELATEREDE BØGER

Ved havet
Dostojevskijs sidste rejse. En personlig beretning om et lands forvandling
Tyrkiet
Livet i Søværnet
Vain kotiopettaja
Lidenskabens veje
Klima på afveje
Oxford Advanced Learners Dictionary
Klimaguiden
Det er bar´ mad
Sebastians dyrebibliotek - Næsehorn