Enkejagt

UDGIVELSESDATO 08-05-2017
FORFATTER Torben Nielsen
ISBN 9788771806762
FILSTØRRELSE 2,33 MB
FILNAVN Enkejagt.pdf
Defalske9ere.dk Enkejagt Image
Kriminalroman om en yngre charmerende mand, der på grundlag af en dødsannonce og en række personlige undersøgelser lægger an på og bliver gift med en meget rig enke.'AFSLØRET ... Hun lagde annoncen - det var hendes første mands dødsannonce - foran ham ...! Senere fulgte notaterne, de forbandede papirlapper med hans egen håndskrift fra den tid, han jagtede hende ... minderne fra hans 'Enkejagt'! Han blev iskold - fyldt med myrekryb. Nogle timer forsøgte han at kæmpe, indtil katastrofen stod ridset op for ham i sit fulde grusomme omfang. Da traf han afgørelsen og tænkte: Jeg bliver nødt til at slå hende ihjel!'
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Enkejagt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Torben Nielsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Torben Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Enkejagt by Torben Nielsen

Enkejagt. 3.0 5 5 Forfatter: Torben Nielsen. Findes som e-bog. Kriminalroman om en yngre charmerende mand, der på grundlag af en dødsannonce og en række personlige undersøgelser lægger an på og bliver gift med en meget rig enke.

Få Enkejagt af Torben Nielsen som e-bog i ePub format på ...

Flere personer med dette navn har modtaget bibliotekspenge - det er i øjeblikket ikke muligt at skelne mellem modtagerne. Mere info (fra Wikipedia):

RELATEREDE BØGER

En vanlig historia
om 100 år er alting glemt
De schoonmaker 3 - Het jack
Paul Fischer
Manden med nøglehullerne
Tilfældets leg
Karteller
Reiterferien mit Anja und Petra
Muistatko?
Mareridt i Berlin