Flugtbilen

UDGIVELSESDATO 02-12-2016
FORFATTER Knud Erik Larsen
ISBN 9788711659663
FILSTØRRELSE 8,43 MB
FILNAVN Flugtbilen.pdf
Defalske9ere.dk Flugtbilen Image
Det er aften og regnen står ned i stænger. Erik og hans tre kammerater har været på cross-banen og er på vej hjem. Pludselig kommer en bil i høj fart ud af mørket og rammer Eriks ven. Men bilen stopper ikke. Politiet er på bar bund. De har ingen idé om, hvem der kørte bilen. Men Erik nægter at give op!Knud Erik Larsen (f. 1936, Århus) er en dansk forfatter og folkeskolelærer. Hans mangeårige kendskab til børn og unge og deres særegne livsverden har sammen med opvæksten ved den jyske vestkyst dannet grobund for hans forfatterskab. Børn og unges oplevelser med skolen, kammeraterne og forældrene er genkommende temaer i forfatterskabet ligeså vel som eventyret og alt det, der gør de første mange leveår til noget helt særligt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Flugtbilen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Knud Erik Larsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Flugtbilen online nu så nemt!

Uhyggelig video: Dansk betjent hårdt kvæstet i ulykke ...

Flugtbilen. 5.0 1 5 Forfatter: Knud Erik Larsen Oplæser: Torben Thune. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Det er aften og regnen står ned i stænger. Erik og hans tre kammerater har været på cross-banen og er på vej hjem. Pludselig kommer en bil i høj fart ud af mørket og rammer Eriks ven.

Kasper nægtede at stoppe flugtbilen: - Jeg vidste, det ...

Flugtbilen blev ligeledes fundet på sigtedes bopæl med skader på front og forrude, og bilen skal nu undersøges nærmere af politiets teknikere. Den 71-årige mand er løsladt efter endt afhøring, da der ikke er grundlag for fremstilling i grundlovsforhør.

RELATEREDE BØGER

Thomas Bugges dagbog 1777
Solen
Die Tage der Alkyoniden
Möten med Keve Hjelm
Lazarus
Jeg har set den gamle verden forsvinde - hvor er mine øreringe?
Ultimativt lederskab
Lenny - dramatizado
Postkort fra Grækenland
Ren krop klar tanke
Farvernes bog om tal
23. december: Lille juleaften
Poise How To Attain It
Ebba
The Son
Spøgelsesjægerne
Begivenhedsledelse og handlekraft
Hvor roser står i flor
Rødt bruser havet