Trampolin

UDGIVELSESDATO 30-04-2019
FORFATTER Henning Mortensen
ISBN 9788702274776
FILSTØRRELSE 10,20 MB
FILNAVN Trampolin.pdf
Defalske9ere.dk Trampolin Image
Runes far dør i en trafikulykke tidligt i drengens liv.Vi følger Rune fra denne tragiske begyndelse til tiden omkring hans konfirmation. Runes mor, advokat Asta Filtenborg, reagerer ved gennemført alkoholmisbrug. Nætterne bliver Runes mulighed for at kæmpe mod sin ensomhed i den provinsby, hvor han bor. Han drages en overgang mod det kriminelle via et ambivalent forhold til Inga. Men det er Anita med tandbøjlen og kærligt lysende øjne, som Rune er forgabt i, der redder ham ud af hans elendighed. Mange bipersoner danner et kor omkring hans liv. Vigtig er her Johannes Kramer, ansat i Asta Filtenborgs firma. Han forsøger at blive stedfortrædende far for Rune. Det er imidlertid trampolinen, der fra den tidlige begyndelse inspirerer Rune til at udføre de nødvendige fysiske og åndelige afsæt for at slippe ud af det snærende liv og ind i kærlighedens rum.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Trampolin blev skrevet den 30-04-2019 af forfatteren Henning Mortensen. Du kan læse bogen Trampolin i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Henning Mortensen.

Trampolin tilbehør - legetøj! - BR

En trampolin er et rigtig godt legeredskab til børn. Der er rigtig mange timers sjov i baghaven i en havetrampolin og samtidig kan en trampolin være med til at udvikle børns motoriske evner og give dem en masser motion, der styrker og udvikler musklerne og knoglerne. Men en trampolin kan også være et farligt legeredskab, hvis man er uheldig.

Trampolin | Køb billige Trampoliner og Børnetrampolin | Only4kids.dk

Til Outra Extreme trampolin 366 cm. 699 kr. Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000. Outra skumkant til Extreme-trampolin 426 cm. Skumkant til ...

RELATEREDE BØGER

Bryllup!
Den rige enke
Photographs
Ravnenes hvisken 1 - Lydbog
Hajer
Peters død
Krevad
Den ukendte hævner
Lyst 2.0
Menneskehandel
De mørkøjede piger
Juice for begyndere
Senior og selvstændig
Glædens skole
Sigtebrød
Trap Danmark: Norddjurs Kommune
Vi tegner monstre
Det syge menneske Kapitel 12-24
Türkische Riviera
The Taming of the Queen