Den fremmede gæst

UDGIVELSESDATO ",
FORFATTER Lisa Jewell
ISBN 9788712057826
FILSTØRRELSE 10,71 MB
FILNAVN Den fremmede gæst.pdf
Defalske9ere.dk Den fremmede gæst Image
Da Alice finder en mand med hukommelsestab på stranden uden for sit hus i East Yorkshire, inviterer hun ham indenfor, så han kan komme i ly for regnen. Selv om hun måske burde vide bedre …Samtidig, i London, sidder lykkeligt nygifte, ukrainske Lili alene og desperat og venter. Hendes mand er ikke kommet hjem fra arbejde …De to tilsyneladende uafhængige begivenheder viser sig at hænge sammen på en måde, ingen nogensinde havde kunnet forudse …Fans af Clare Mackintosh, Paula Hawkins og Liane Moriaty vil elske denne velskrevne pageturner, som gav Lisa Jewell et kolossalt gennembrud inden for spændingsgenren i England.Bogen strøg til tops på bestsellerlisterne med flere end 100.000 solgte eksemplarer i løbet af få uger, og med sin seneste roman,”Then she was gone”, har Jewell slået sin status som spændingsdronning fast i sit hjemland.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Den fremmede gæst er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lisa Jewell. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lisa Jewell bog online og også downloade det gratis!

Den fremmede gæst, Hæfte • Se pris (8 butikker) hos ...

Den fremmede gæst er en rigtig spændende roman - jeg var fanget ind af handlingen fra første til sidste side. Personskildringerne er meget troværdige - især er beskrivelsen af den uperfekte men varmhjertede Alice fremragende. Jeg er faktisk meget begejstret for bogen og vil glæde mig til at læse flere bøger af Lisa Jewell.

Krimihjerte: Den fremmede gæst af Lisa Jewell

Den fremmede gæst_TRYK.indd 28 17/01/2018 14.58 3 "Beklager," siger den kvinde, der hedder Alice, og bøjer sig ind over et lille bord for at trække et par marineblå gardiner fra.

RELATEREDE BØGER

Et brev fra en kvinde
Det endelige opgør
Nell Walden & Der Sturm
H.C. Andersens samlede eventyr bind 4
Bål og brand
Johan Thomas Lundbye
Dine geniale gener
Kämppikseni leikkikalu - eroottinen novelli
FC Askerød - en ny spiller på holdet
Crveni dijamant - Seksi erotika
Det tomme hus
Erik Kongesøn og jarlens datter
Descriptive Statistics
Fjenden i spejlet
Kunsten at blive gammel
Storm P. - En underlig mand og andre fortællinger
Det grønne hår
De himmelske piber
FLACHS - LÆS SELV: Sankt Jørgen og dragen
Sandemoserien 35 - Sindre, min søn