En kvinde i Berlin

UDGIVELSESDATO 09-04-2014
FORFATTER Anonyma Anonyma
ISBN 9788711349090
FILSTØRRELSE 1,78 MB
FILNAVN En kvinde i Berlin.pdf
Defalske9ere.dk En kvinde i Berlin Image
En kvinde i Berlin er en anonym kvindes dagbogsoptegnelser fra de sidste måneder af 2. Verdenskrig, hvor Den Røde Hær erobrede og besatte Berlin.Det er en bevægende, grusom og usentimental skildring af et kvindeliv i krigens murbrokker og beskyttelseskældre uden vand, gas, elektricitet og præget af sult og angst for de russiske soldater, der regnede de tyske kvinder som krigsbytte på linje med armbåndsure og cykler.Forfatterindens kvindelige perspektiv, hendes dannelse og sans for makaber humor kombineret med hendes utrolige evne til nøgternt og køligt at observere sine omgivelser, gør læsningen af dette tidsdokument til en helt usædvanlig oplevelse.Med forord af Antony Beevor.Anonyma - forfatteren ønsker af indlysende årsager at være anonym.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse En kvinde i Berlin-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anonyma Anonyma. Med webstedet defalske9ere.dk læses En kvinde i Berlin online nu så nemt!

Anonyma: En kvinde i Berlin - Berlin-guide.dk - Danmarks ...

Da 'En kvinde i Berlin' udkom i 1950'erne, udløste den voldsomme reaktioner fra offentligheden. Det var simpelthen for tidligt at fortælle om dette sorte kapitel i Tysklands historie, og mange mente, at det var en unødig ydmygelse af kvinderne at fortælle om hændelserne.

En kvinde i Berlin (2008) - Anmeldelse - Filmz

Filmen En kvinde i Berlin bygger på bogen af samme navn og giver en hudløs og voldsom beretning om et af krigens hidtil største tabuer om overlevelsesstrategier, ofre og bødler. Filmen er baseret på den opsigtsvækkende bog "Eine Frau in Berlin", der er skrevet som dagbogsoptegnelser i perioden 20. april til 22. juni 1945.

RELATEREDE BØGER

Rækker man Fanden -
Manden fra lavlandet
Enkekejserinden
Den sorte død
Smaken av Anastasia - erotisk novell
Wilmas Verden 2
Ondskab i Paradis
Фронтовое братство
Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Skulle jag dö
Putin
Acceptprocessen - Metodebeskrivelse