Kejserrigets kollaps

UDGIVELSESDATO 07-05-2020
FORFATTER Alt Om Historie
ISBN 9788726381023
FILSTØRRELSE 5,58 MB
FILNAVN Kejserrigets kollaps.pdf
Defalske9ere.dk Kejserrigets kollaps Image
Om morgenen den 6. august 1945 udløser besætningen på flyet Enola Gay en atombombe over Hiroshima. Få minutter efter er den japanske provinsby forvandlet til et brændende helvede. Tre dage senere overgår den samme skæbne Nagasaki. Selv de forhærdede japanske generaler, som ellers var fast besluttede på, at landet skulle fortsætte kampen, er rystede over de ufattelige ødelæggelser. Og da kejseren selv også taler for overgivelse, vælger Japan at acceptere en betingelsesløs kapitulation. I sidste øjeblik er planen dog ved at blive forpurret af en gruppe unge officerer. Men kupforsøget afværges, og overgivelsen kan omsider underskrives. Del 10 af EN VERDEN I KRIG fortæller om de allieredes endelige sejr.Alt om Historie tager dig med på en halsbrækkende rejse til tidligere tider, så du kan nyde historiens største begivenheder. Følg med tilbage i tiden – tilbage til frontlinjerne af 2. verdenskrig, vikingernes angreb og tilbedelsen af egypterne. Alt om historie er for dem, der vil vide mere om de spændende, dramatiske begivenheder i fortiden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kejserrigets kollaps blev skrevet den 07-05-2020 af forfatteren Alt Om Historie. Du kan læse bogen Kejserrigets kollaps i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Alt Om Historie.

Storhertugdømmet Hessen - Wikipedia, den frie encyklopædi

100 resultater for søgeordet i Den Store Danske Du søgte på: Sprog,_religion_og_filosofi Religion_og_mystik Spådomskunst,_astrologi_og_magi Sprog,_religion_og_filosofi Religion_og_mystik Romersk-katolske_kirkeforhold_mm. Katolsk_mission_i_Latinamerika_og_Afrika Geografi_og_historie Slovenien,_Kroatien_og_Bosnien-Hercegovina Geografi_og_historie USA_og_Nordamerika USA_generelt USA_(Historie)

Robert Musil | forfatterweb

Kejserrigets kollaps. Af Erik Bork (2016) Serie. En verden i krig: 10 ; Emneord Stillehavskrigen den 2. verdenskrig historie krigsførelse. Detaljer om materialet, , , ...

RELATEREDE BØGER

Naturlig moral ved naturlig selektion
Aske i kano
Aktivitetshæfte - Rap Bogkasse 1
Femtenåring filmet sitt døende offer
Skovfogedbørnene
Smart
Middelalderen: Kasper og heksen
Christian 4.
Den slesvigske krig i 1848
7. december: Nisse-Lars
Niels Klims underjordiske rejse indeholdende en ny teori om jorden og en historisk beretning om det hidtil ukendte femte monarki, trykt efter et manuskript i salig Abelins bibliotek
Zombie 2.0 - zombie-kirkegården
Service er marketing
Blues for Degas
IT
Den fortabte abe
Sådan er det bare - hjemme hos os