Sportsdirektøren

UDGIVELSESDATO 22-06-2012
FORFATTER Brian Holm
ISBN 9788771087086
FILSTØRRELSE 7,48 MB
FILNAVN Sportsdirektøren.pdf
Defalske9ere.dk Sportsdirektøren Image
23. august 2011. Brian Holm modtager beskeden om, at Mark Cavendish er udgået på 4. etape af cykelløbet Spanien Rundt. Det var ikke efter planen. Den britiske sprinter skulle netop køre med på de spanske landeveje så længe som muligt frem mod VM i København, hvor han – med Brian Holm bag rattet i den britiske servicebil – skal forsøge at høste frugterne af mange års hårdt, målrettet arbejde og vinde den regnbuefarvede verdensmestertrøje. Det mål synes nu længere væk end nogensinde. Bedre bliver det ikke af, at makkerparret ikke har talt sammen siden et udmattende Tour de France, og at deres hold, HTCHighroad – verdens suverænt bedste hold – står til at lukke ved sæsonens udgang.Hvordan den anspændte situation blev klaret, og Mark Cavendish siden blev verdensmester, kan du læse i Sportsdirektøren. Vi følger Brian Holm og hans hold igennem den dramatiske 2011-sæson, fra vinterens hårde træningslejre, over de urolige forårsklassikere til sæsonens højdepunkter i Tour de France og VM og det endelige farvel efter Paris-Tours. Undervejs fortæller han om livet på landevejene, den hårde træning, rytterhierarkier, irriterende dopingtest, sponsorpleje, dovenskab, dygtige mekanikere og om sit forhold til holdets danske ryttere, Lars Bak og Alex Rasmussen.Sportsdirektøren giver et unikt indblik i den professionelle cykelverden, hvor interne stridigheder og store ambitioner hører hverdagen til, og hvor man som leder skal være en hård negl, men også – når man hedder Brian Holm – en flink fyr med fingerspitzengefühl og dårlige 80’er-vittigheder.NB. Af rettighedsmæssige årsager er antallet af billeder reduceret i forhold til den tilsvarende trykte udgave.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Sportsdirektøren blev skrevet den 22-06-2012 af forfatteren Brian Holm. Du kan læse bogen Sportsdirektøren i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Brian Holm.

Få Sportsdirektøren af Brian Holm som e-bog i ePub ...

Trods afbud til hvert tredje møde i kommunalbestyrelsen genopstiller sportsdirektøren, tøjfirmaejeren og cykelkommentatoren ved det kommende kommunalvalg.

BP-chef: Brøndby lurer på ung offensivspiller

Brian Holm Sørensen (født 2. oktober 1962 i København) er en dansk tidligere professionel cykelrytter, der er sportsdirektør for Quick-Step Floors og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg for Det Konservative Folkeparti.. Holm er desuden tidligere caféejer og medstudievært på Viasat Sport 1's cykelmagasin, 1. etape.Udgav i 2002 bogen Glæden og Smerten med erindringer fra sin ...

RELATEREDE BØGER

The Chilterns & The Thames Valley
Refleksivitet og kritik
Klikket
Kom så i sang
Unyttige historiefacts - dyr & natur
Fri os fra kærligheden
Waterloo - Historien om fire dage, tre hære og tre slag
Kys og kaos
Et år med Rasmus
Die Glocke