Skygger over Kirkland

UDGIVELSESDATO 18-04-2016
FORFATTER Victoria Holt
ISBN 9788711455357
FILSTØRRELSE 7,88 MB
FILNAVN Skygger over Kirkland.pdf
Defalske9ere.dk Skygger over Kirkland Image
Unge Catherine Corder har netop afsluttet sin skolegang i Dijon og er vendt hjem til Yorkshire. Da hun en dag er ude på en ridetur i omegnen, møder hun for første gang den unge mand Gabriel Rockwell, søn af den lokale baron, der bor på slottet Kirkland Revels i udkanten af Yorkshires hedeområde. Det er kærlighed ved første blik mellem Catherine og Gabriel. Det bliver gift, og Gabriel fører sin brud til Revels.Godset er stort og afskrækkende, og Catherine er ikke den første brud, der træder ind over dørtærsklen . men kun få har fået så kølig en modtagelse, som den Catherine får, da familien Rockwell modvilligt byder hende velkommen. Det går snart op for Catherine, at der foregår noget på godset, og at alt ikke er, som det bør være. Der hersker en kold og mystisk stemning, som snart lægger sig som et slør over den unge Catherine.Victoria Holt (1906-1993), pseudonym for Eleanor Alice Burford Hibbert, var en af verdens mest elskede og mest produktive forfattere i sin levetid. Hun begyndte allerede at skrive som 17-årig, og en række af hendes tidlige noveller blev trykt i London-aviserne. Det var dog romaner i den historiske genre, der gav det internationale gennembrud, og i dag er hendes romaner solgt i over 50 millioner eksemplarer verden over.'En af de ypperste forfattere af gotiske kærlighedsromaner og en stærk historiefortæller, hvis gribende romaner har begejstret millioner af læsere.'– RT Book Reviews
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Skygger over Kirkland er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Victoria Holt. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Victoria Holt bog online og også downloade det gratis!

Citater fra »Skygger over Kirkland« af Victoria Holt ...

Skygger over Kirkland, le livre audio de Victoria Holt à télécharger. Écoutez ce livre audio gratuitement avec l'offre d'essai.

Skygger over Kirkland | Arnold Busck

Skygger over Kirkland. By: ... Godset er stort og afskraekkende, og Catherine er ikke den første brud, der traeder ind over dørtaersklen, men kun få har fået så kølig en modtagelse, som den Catherine får, da familien Rockwell modvilligt byder hende velkommen.

RELATEREDE BØGER

Klonerne
Den store fortælling
Rosie Hopkins' søde drømme
Det er helt sikkert
Flygturen
Is
Sådan spiller du CS:GO
Vi flygtninge
Det hun glemte
Wirst du da sein?
Ancient fishing and fish processing in the Black Sea region