Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog

UDGIVELSESDATO 09-07-2004
FORFATTER Ea Tryggvason Bay
ISBN 9788702031300
FILSTØRRELSE 2,70 MB
FILNAVN Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog.pdf
Defalske9ere.dk Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog Image
Denne smallstørrelse ordbog indeholder over 31.000 opslagsord. Til opslagene følger mange eksempler på ordenes brug, sætninger og faste vendinger samt præpositionsforbindelser, der ofte er meget anderledes end på dansk, og derudover angivelse af udtale.Bogen præsenterer et almindeligt, moderne sprog, som man møder det i hverdagen, på arbejde, i skolen og især på rejse i Frankrig og fransktalende lande. Du får et stort afsnit med bøjning af de regelmæssige verber samt de almindeligste uregelmæssige verber i alle personer.Bogen er inklusive miniparlør, som kan være praktisk på rejsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ea Tryggvason Bay. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog online nu så nemt!

Økonomisk ordbog dansk/engelsk-engelsk/dansk

En gratis fransk-dansk oversætter af ord, udtryk og sætninger. For at begynde at oversætte en tekst fra fransk til dansk, skal du indtaste teksten i det øverste vindue. Den franske tekst vil automatisk blive kopieret til det nederste vindue.

Dansk - Fransk oversættelse | TRANSLATOR.EU

Download Fransk-Dansk Ordbog apk 1.2.4 for Android. Glosbe French-Danish dictionary translations, example sentences, pronunciation. Glosbe - Multimedia Dictionary Fransk-Dansk, Dansk-Fransk. Nøglefunktioner: - Oversættelse af sætninger / udtryk med betydninger - Eksempler på brug af...

RELATEREDE BØGER

Integration eller isolation
Älskare
Walden
Rikosreportaasi Pohjoismaista 1987
Born to Run
Det ensomme hjerte
Den nye persondatarets aktører
Lasses liv
Teenagestatsministeren tager over
Svineheld?