Anna, Banana 4: En hund, to hundrede

UDGIVELSESDATO 04-07-2018
FORFATTER Anica Mrose Rissi
ISBN 9788711927625
FILSTØRRELSE 2,52 MB
FILNAVN Anna, Banana 4: En hund, to hundrede.pdf
Defalske9ere.dk Anna, Banana 4: En hund, to hundrede Image
Anna glæder sig så meget til hundeshowet, og hun er sikker på, at Banana vinder. Inden længe vil Banana blive berømt – og det vil Anna derfor også!Men da Annas to bedste veninder, Sadie og Isabel, foreslår, at de alle tre skal deltage i konkurrencen sammen med Banana, er Anna ikke helt tilfreds. Hun ved ikke, om hun har lyst til at dele Banana – eller rampelyset – med sine to veninder.Hvordan kan hun vinde titlen sammen med Banana, men stadig være en god veninde?Mød Anna, hendes søde hund, Banana, og alle veninderne i denne serie til de 6-9-årige.Anica Mrose Rissi er en amerikansk børnebogsforfatter, der står bag den populære serie 'Anna, Banana', som er blevet et stort hit blandt børn verden over. Inden Anica Mrose Rissi blev fuldtidsforfatter, arbejdede hun som redaktør på et forlag.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Anna, Banana 4: En hund, to hundrede blev skrevet den 04-07-2018 af forfatteren Anica Mrose Rissi. Du kan læse bogen Anna, Banana 4: En hund, to hundrede i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anica Mrose Rissi.

Anna Banana'chan | FINAL FANTASY XIV, The Lodestone

16.80 €. Anna, Sadie og Isabel melder Banana til en hundeudstilling i byen. Banana skal vaskes, friseres, lære nye tricks og klædes ud, synes Sadie og Isabel. Men Anna synes, at Banana er god nok, som hun er. Pludselig bliver den sjove ide ikke så sjov længere, for de tre veninder kan ikke blive enige.

Anna Banana Kruchten, Broker, CRB, CRS

A banana a bread a hot dog some rice an apple some milk some fairy cakes. 5.0. 3 voturi.

RELATEREDE BØGER

Retsbetjente
Domino
Sputnik min elskede
Madonna
En god far, MP3
1000 Prik til prik for alle
Den højeste ære
De ensomme ulve
Kiss the Boss - Eine Chefin zum Verlieben (Boss-Reihe, Band 4)
Mine allerførste: DYREUNGER
Den pink sump
Hvorfor er børn så besværlige?
Sjur Gabriel
101 måter å lese leseleksa på : om lesing, lesebestillinger og tekstvalg
Universets engle
De indre lys