Sig frem, erindring

UDGIVELSESDATO 13-08-2014
FORFATTER Vladimir Nabokov
ISBN 9788702148039
FILSTØRRELSE 4,82 MB
FILNAVN Sig frem, erindring.pdf
Defalske9ere.dk Sig frem, erindring Image
SIG FREM, ERINDRING er Vladimir Nabokovs selvbiografi fra 1966. Det er en betagende og varm fortælling, som begynder i det trygge, velhavende Sankt Petersborg-aristokrati. Beskrivelsen af en lykkelig barndom og privilegeret ungdom i zartidens Rusland er fyldt med forelskede, klartskuende portrætter af forældrene, søskende, guvernanter og huslærere, rammende iagttagelser og indlevede skildringer af alt fra fødselsdagsselskaber til sommerfuglejagt, fra barnekærester til skak.Som tyveårig kom Nabokov til Cambridge, som han forlod tre triste år senere med eksamen. Ved revolutionen i 1917 var familien blevet ludfattige emigranter, og han sluttede sig nu til dem i Berlin. Her levede han af at skrive og af at videregive sin barndoms færdigheder i engelsk og tennis. Fra 1937 blev eksilet henlagt til Paris, og selvbiografi en slutter, da Nabokov i 1940 flyttede til USA med kone og barn.SIG FREM, ERINDRING er et klart og levende selvportræt af en ung mands liv og tanker i nogle af Europas mest turbulente år. Et klassisk erindringsværk, som regnes blandt det 20. århundredes bedste selvbiografier.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sig frem, erindring-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Vladimir Nabokov. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sig frem, erindring online nu så nemt!

Sig frem, erindring af Vladimir Nabokov som bog

I 'Erindring om kærligheden' formår Kirsten Thorup at kombinere en barsk og smuk fortælling om mor/datter-kærlighed med et portræt af Danmark gennem de sidste 50 år. I disse tider, hvor den ene kronik efter den anden problematiserer, analyserer eller idealiserer moderrollen, har Kirsten Thorups 'Erindring om kærligheden' en anderledes kunstnerisk vinkel på spørgsmålet.

BOGANMELDELSE: Sig frem, erindring af Vladimir Nabokov ...

SIG FREM, ERINDRING er Vladimir Nabokovs selvbiografi fra 1966. Det er en betagende og varm fortælling, som begynder i det trygge, velhavende Sankt Petersborg-aristokrati. Beskrivelsen af en lykkelig barndom og privilegeret ungdom i zartidens Rusland er fyldt med forelskede, ...

RELATEREDE BØGER

Personal leadership
Brooklyn dårskab
Lapsensurma
Storbyens billeder
Naiv. Super
Indian summer
Førstehjælp til den nye leder
Lilys længsel
The Vampire Diaries #12: Tavsheden
Miljonkupp och rån
Broen over åen
Shamanens far
Vildt vejr
Rikosreportaasi Pohjoismaista 2015
Den Rustne Verden - Motorhjerte
Walking in Croatia
Sandemoserien 38 - Lyset på heden
Unos ratones traviesos - Dramatizado
Culpabilité incendiaire - Chapitre 1
Søndag