Sultan Saladin

UDGIVELSESDATO 16-03-2020
FORFATTER Jonathan Philips
ISBN 9788774674283
FILSTØRRELSE 5,58 MB
FILNAVN Sultan Saladin.pdf
Defalske9ere.dk Sultan Saladin Image
Nomineret til den prestigfyldte Cundill History Price 2019Dramatisk biografi om den betydningsfulde muslimske hærfører og sultan Saladin, der i år 1187 formåede at generobre Jerusalem fra de kristne korsfarer - fortalt af en af verdens førende eksperter i korstogene.Kortstogene er en af de blodigste og mest dramatiske begivenheder i europæisk middelalder. Tiden er blevet skildret i populære film og bøger, herunder Jan Guillous serie om tempelridderen Arn og blockbusterfilmen Kingdom of Heaven (2005), men altid fra et kristent perspektiv. Bogen Sultan Saladin skildrer som noget nyt denne konfliktfyldte periode fra det muslimske perspektiv.Da muslimske styrker under Saladins ledelse i 1187 formående at generobre Jerusalem, forsagede det et ramaskrig i hele Europa. For første gang i næsten 90 år var den hellige by igen under direkte muslimsk ledelse. Men erobringen konsoliderede også Saladins magt på de indre linjer, og siden middelalderen er Saladin blevet hyldet af både kristne og muslimer.Bogen Sultanen Saladin er på en gang en levende biografi om den betydningsfulde hærfører og sultant Saladin og et portræt af hele Mellemøsten i middelalderen. Derudover trækker bogen tråde helt op til vores tid og viser, hvordan og hvorfor Saladin kan hjælpe med at forså Mellemøsten i dag.Jonathan Phillips, født 1965, er ph.d. i historie og professor i korstogstiden på University og London. Han er medudgiver af tidsskriftet Crusades, skribent ved BBC History Magazine og historiemagasinet History Today samt forfatter til en lang række anerkendte bøger om korstogene.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sultan Saladin-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jonathan Philips. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sultan Saladin online nu så nemt!

Sultan Saladin | Arnold Busck

Blandt andet blev Reynald af Châtillon, herre over Jordan-området, bragt for sultan Saladin. Tyrannen, der var drevet af raseri eller måske af respekt for sådan en stor mand, huggede det stolte og ærværdige hoved af med sin egen hånd. Alle tempelridderne, med undtagelse af deres herre, beordrede han ...

Sultan Saladin af Jonathan Phillips

salahuddin al ayyubi the movie | the best movie kingdom of heaven

RELATEREDE BØGER

Mørkets ridder (PB)
Black Notice del 5
Simon spiller ishockey
I love you Danmark
Alligatorblod
Piękna pokora
La Biblia: 20 Proverbios
Torschrei
Leadership and Education
Brødrene Nystad
Indonesisk begynderkursus CD-ROM & download
Monsieur Proust
Lyn og torden
Arilds tegn
Frygt mørket,MP3
Hexenjunge
Den lille dreng og hans mave
The Nymph and the Fauns - Sexy erotica
Askepot
Flint fortæller om sten