Alle mine dyr

UDGIVELSESDATO 02-01-2004
FORFATTER Per Gammelgaard
ISBN 8791111552
FILSTØRRELSE 2,11 MB
FILNAVN Alle mine dyr.pdf
Defalske9ere.dk Alle mine dyr Image
En mus, der vil til Ostindien.En undulat, der ikke spiser salat.En skildpadde, der kan løbe stærkt.En hane med en hæslig vane.En and helt uden forstand.En søvnig hest med et gult smil.Og mange, mange andre dyr.Bogens fortæller beretter om de mange dyr, han har haft i sit liv, og om de glæder og be-kymringer det har givet.´Alle mine dyr´ er en smuk og poetisk bog, som kan læses fra ca. ni år, men som også er særdeles velegnet til højtlæsning for de yngste.Bogen, der er indbundet, er gennemillustreret med flotte, udtryksfulde farveillustrationer af Kim Dalsgaard.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Alle mine dyr-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Per Gammelgaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Alle mine dyr online nu så nemt!

Alle mine dejlige dyr (Papo) af - Plusbog.dk

Alle mine dyr (bog) af forfatteren Per Gammelgaard | Børnebøger | En mus, der vil til Ostindien. En undulat, der ikke spiser salat. En skildpadde, der kan løbe stærkt. En hane med en hæslig vane. En and helt uden forstand. En

Dyre-portrætter - jeg maler alle slags dyr - Atelier HBH-Art

Holder du dyr, skal de muligvis registreres i Fødevarestyrelsens register kaldet CHR (Centralt Husdyrbrugs Register). På denne side kan du se, om du skal registrere dine kvæg, svin, kælegrise, får, geder, ildere, finnracoon/mårhunde eller mink.

RELATEREDE BØGER

Battle mind
Sweet Filthy Boy
Vaaralla - kuvia laitakaupungilta
Førstehjælp til ekstramødre
Den magiske rejsende
Γκεστάπο
Blindtunnel
Milla leder efter guld
Ved Ishavet
Zombierådhus
Stories About Tacit
Mefisto