Det perfekte sted at dø

UDGIVELSESDATO 22-08-2014
FORFATTER Inger Wolf
ISBN 9788771591453
FILSTØRRELSE 7,54 MB
FILNAVN Det perfekte sted at dø.pdf
Defalske9ere.dk Det perfekte sted at dø Image
Da en ung dansker findes død i Japans mest berømte selvmordsskov, bliver politikommissær Daniel Trokic sendt derud for at undersøge sagen. For dels har det japanske politi meget hurtigt afskrevet dødsfaldet som selvmord, og dels har nogen anonymt sendt afdødes far et brev om, at en båndoptagelse peger i en anden retning. For Trokic bliver mødet med den japanske kultur en udfordring. Japanerne bryder sig ikke om at tale åbent om tingene, og ikke engang hos politiet kan han få de informationer, han har brug for.Men trods modstanden opdager han snart, at noget er helt galt. I stedet for selvmord viser det sig at handle om et usædvanligt ondsindet drab, der trækker tråde tilbage til en af de modbydeligste forbrydelser i Japans historie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det perfekte sted at dø-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Inger Wolf. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det perfekte sted at dø online nu så nemt!

Det perfekte sted at dø - Lydbog & E-bog - Inger Wolf ...

Det japanske politi er overbevist om at dødsfaldet er et selvmord, men et anonymt brev sendt til den afdødes far, tyder på at det lokale politi tager fejl. I "Det perfekte sted at dø" stilles Trokic overfor en række professionelle forhindringer, da den japanske politistyrke holder deres kort tæt ind til kroppen og nægter at dele informationer med den danske efterforsker.

Det perfekte sted at dø by bog.nu - Issuu

Det perfekte sted at dø. Af Inger Wolf . 299,95 kr. Læg i kurv. Det perfekte sted at d ø af Inger Wolf ...

RELATEREDE BØGER

Hemingway-citater
Turen går til Israel & Palæstina
Perler på en snor
Trine #2: Trine und der Weihnachtsbaum
Sov dukke Lise
Erindringer
Handel med livet
Unpregnant
Forældreansvarsloven Fokus på brug af ikke-juridisk sagkyndige i familiesager
Et ansigt og en brækket arm
Pan od angielskiego
Klinkevals
Fyren frække Frida
Det fremmede og det kendte
Kviksand
Havblik
Jagtsæson