Doktor Kold og eventyrspejlet

UDGIVELSESDATO 05-07-2018
FORFATTER Bo Skjoldborg
ISBN 9788793389342
FILSTØRRELSE 9,91 MB
FILNAVN Doktor Kold og eventyrspejlet.pdf
Defalske9ere.dk Doktor Kold og eventyrspejlet Image
En supersjov og actionmættet historie til krimidrengene og -pigerne på 8-12 år.Hvad gør du, hvis du pludselig kan besøge alle eventyr i hele verden?Den geniale opfinder Karl Kold har ligget nedfrosset i 40 år. Nu har han opfundet et eventyrspejl, der giver adgang til alle eventyr. En dag hopper Robin Hood ud af spejlet med masser af penge til de fattige – problemet er bare, at onde Jack scorer guldet og diamanterne.Vennerne Milo, Tråd, June og Karl Kold beslutter at hjælpe Robin. Og snart er de i vild kamp med Jack, hans leopard, en morgenstjerne med pigge … og den onde dronning fra ’Snehvide’.’Doktor Kold og eventyrspejlet’ er en sjov, skør og spændende børneroman af forfatteren bag den Orlapris-nominerede ’Jagten på den talende hund’ og ’Vild’-bøgerne. Bogen egner sig til oplæsning fra 6 år og som selvlæsning fra 8 år.Seriebog 3: 'Doktor Kold og eventyrspejlet' er en selvstændig historie i ’Milo & Tråd’-serien.Anmelderne skriver om serien:'En rigtig spændende og ret uhyggelig bog for store børn og unge. Den er hæsblæsende, humoristisk, fantasifuld og fyldt med spænding. Man er fanget med det samme ... Helt sikkert en bog som også er underholdende for voksne at læse. Så kan kun sige god fornøjelse.' (Splint, Bogrummet)''Det er en sjov og spændende historie, som desuden vil være let at læse for de fleste. Milo og Tråd virker som et par interessante hovedpersoner, som man gerne vil høre mere om, når historien er færdig ... Anbefales til indkøb.' (DBC)''Det er første bind i det, der helt sikkert bliver til en ”Miloog Tråd-serie”. Der er brug for den slags nye ”De fem-bøger”. De er nemme at læse, de har et tidssvarende miljø, de har en kvik dialog og de giver masser af læsetræning.' (Bodil Christensen, Bogbotten)
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Doktor Kold og eventyrspejlet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bo Skjoldborg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bo Skjoldborg bog online og også downloade det gratis!

BOGANMELDELSE: Doktor Kold og eventyrspejlet af Bo ...

Doktor Kold og Eventyrspejlet er den tredje bog i serien 'Milo & Tråd'. Bøgerne har et gennemgående persongalleri, men historierne kan sagtens læses uafhængigt af hinanden. Her er tale om letlæste, actionfyldte børnebøger (+8 år) fyldt med skæv humor og gakkede idéer.

Doktor Kold og eventyrspejlet af Bo Skjoldborg ...

Doktor Kold og eventyrspejlet. Af Bo Skjoldborg (2018) Reservér. Serie. Milo & Tråd: 3 ; Den geniale opfinder Karl Kold, der har ligget nedfrosset i 40 år, har opfundet et eventyrspejl, der gør det muligt at gå ind i alle eventyr. Det går selvfølgelig galt, for Robin Hood og andre eventyrfigurer hopper ud af spejlet.

RELATEREDE BØGER

Corsica
Verdens værste ven
Menneskelig helhed
Ikke så hårdt, Lille Dino!
Krigerkattene (6): Den mørkeste time
Slide træning
Toscana
Rakas lankomies - eroottinen novelli
Terror og modernitet
Gode overgange mellem dagtilbud, skole og skolefritidsordning i Vesthimmerland kommune
Det 14. punkt
En mors synd
Jeg har set den gamle verden forsvinde - hvor er mine øreringe?
Bunny Brown and his Sister Sue