Den blinde storm

UDGIVELSESDATO 28-07-2017
FORFATTER Rasmus Bjørgmose
ISBN 9788711772898
FILSTØRRELSE 2,92 MB
FILNAVN Den blinde storm.pdf
Defalske9ere.dk Den blinde storm Image
'Det kom som et åndepust. Uventet og uvarslet.Storfjeldet ånde.I ét knugende sus blev mænd og kajakker fejet hen over isen. De måtte stemme hænder og fødder mod ujævnheder for ikke at styrte ud i det blåsorte vand.Mateoq var endnu nogle skridt fra sin kajak. Stormstødet tog den. I et voldsomt sug blev den grebet af vinden og slynget ud i vågen.''Den blinde storm' er et drama om en ung fanger, der forsvinder i kamp med de grønlandske naturmagter. Men Rasmus Bjørgmoses bog er noget mere end det, man ved første øjekast får øje på. Gennem årelang indlevelse kender han det grønlandske folk og folkesind, han taler grønlændernes sprog og kender dem i stort og småt. Bogen lyser af selvoplevelse, sådan var menneskene, sådan levede de, og sådan talte de. Og sådan er mennesker den dag i dag, inderst inde.Den danske forfatter Rasmus Bjørgmose (f. 1933) har både udgivet digtsamlinger, debatbøger og romaner. Han har i mange år været formand for den Grønlænderforeningen Umiaq, og Grønland spiller en stor rolle i hans forfatterskab.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den blinde storm blev skrevet den 28-07-2017 af forfatteren Rasmus Bjørgmose. Du kan læse bogen Den blinde storm i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Rasmus Bjørgmose.

Den blinde storm | Arnold Busck

"Den blinde storm" er et drama om en ung fanger, der forsvinder i kamp med de grønlandske naturmagter. Men Rasmus Bjørgmoses bog er noget mere end det, man ved første øjekast får øje på. Gennem årelang indlevelse kender han det grønlandske folk og folkesind, han taler ...

Den blinde storm - E-bog - Rasmus Bjørgmose - Mofibo

Den blinde storm (E-bog) fra Rasmus Bjørgmose. DKK 65,95. Billigste pris fundet hos Bogreolen.dk. Beskrivelse "Det kom som et åndepust. Uventet og uvarslet.Storfjeldet ånde.I ét knugende sus blev mænd og kajakker fejet hen over isen.

RELATEREDE BØGER

Eleanor og Park
Fido føler sig glad - eller hvad?
Bogen om digital fotografering bind 2
Detaljer med sting og masker
Throne of Glass
10 taler om at turde være sig selv
Den grønne detektiv
Rodinas Brigade
Bette og Bjerg - Rumtænnisten
Maskin- og værktøjsteknisk Ordbog
Dværgene i nord
Indhentet af fortiden
Volvo Amazon
Ambassadørmordet
Effektiv planlægning og vurdering
Poliamor em Paris – Conto erótico
Yosoy