Nyd dig slank

UDGIVELSESDATO 09-05-2014
FORFATTER Caroline Fibæk
ISBN 9788771590401
FILSTØRRELSE 5,68 MB
FILNAVN Nyd dig slank.pdf
Defalske9ere.dk Nyd dig slank Image
Bryd vanen og nyd dig slank!Det er ikke din skyld, hvis du gang på gang er ”faldet i” kun få uger inde i din nye sunde slankekur. Du er programmeret til at tage på i vægt, hver gang du ser kalorierig mad.Der er aldrig opfundet en dårligere metode til vægttab end slankekure. Kalorierestriktion tager hverken hensyn til de menneskelige, biokemiske, fysiologiske eller psykologiske forhold, vi mennesker er underlagt.For at opnå et slankere – og gladere – liv er der brug for et mere holistisk syn på, hvorfor din krop opfører sig, som den gør – og hvordan du, ved at tilfredsstille og nære den i stedet for at begrænse den, får den til at være den bedste udgave af sig selv.Første skridt er at forstå dig selv, din krop og dine vaner. Næste skridt er at eliminere de faktorer, som har fanget dig i en nedadgående spiral. Du skal i stedet opfyldes af næring og nydelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Nyd dig slank-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Caroline Fibæk. Med webstedet defalske9ere.dk læses Nyd dig slank online nu så nemt!

Nyd dig slank af Caroline Fibæk | Bog & idé

Nyd dig til både sundhed og til den krop, du ønsker dig. Jeg giver dig forklaringen på, hvorfor du vejer for meget, og jeg lærer dig, hvordan du ændrer på det på en nem og selvkærlig måde.

Nyd dig slank - Caroline Fibæk - häftad (9788771377941 ...

Nyd dig slank, Caroline Fibæk, emne: krop og sundhed, ... Mogens Boisen, emne: historie og samfund, 2 stk. "Læn dig tilbage og nyd rejsen tilbage til dengang, da der var rigtige mænd og kvinder til samt krystere, fedladne stormænd, skjoldmøer, Ærgerrige biskopper plus det løse. 244 sider Pr. stk. Se hele annoncen.

RELATEREDE BØGER

Noahs ark
Hvad er en virksomhed?
Rätten till privatlivet
Showgirl
Perspektiver på de mange intelligenser
Musicarma - mindful mandalas for børn
Lille Pinds juleønske
VIP-rummet
Jack Stump halloween special
Kriminalassistent Studer
Vi forældreløse
Villads fra Valby skyder året i gang
Brevet i boksen