En københavnsk journalist

UDGIVELSESDATO 21-02-2019
FORFATTER Frejlif Olsen
ISBN 9788726098211
FILSTØRRELSE 9,22 MB
FILNAVN En københavnsk journalist.pdf
Defalske9ere.dk En københavnsk journalist Image
Frejlif Olsen havde en rivende og spændende karriere som journalist i København, både før og efter han indtog tronen på Ekstra Bladet som avisens utæmmelige redaktør. Med sin skarpe pen går han løs på politikere, embedsmænd og præster og lader hånt om de mange bøder, der regner ned over ham for hans åbenmundede artikler. I hans selvbiografi 'En københavnsk journalist' kommer vi både helt tæt på mennesket Frejlif Olsen og på Danmark op til, under og efter den første verdenskrig. Bogen er et spændende historisk dokument såvel som et unikt portræt af en ægte ener.Frejlif Olsen (1868-1936) var en dansk journalist og chefredaktør for Ekstra Bladet. Før han nåede til tops på Ekstra Bladet arbejdede han blandt andet for avisen Kjøbenhavns Børstidende og Politiken. Frejlif Olsen var kendt for sine skarpe ledere og står som en af de vigtigste skikkelser i Ekstra Bladets historie.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

En københavnsk journalist er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Frejlif Olsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Frejlif Olsen bog online og også downloade det gratis!

Danmarks ondeste gade | stiften.dk

[ 21. maj 2020 ] Loud-medejer leverer ikke lovede udsendelser på sin statsfinansierede tv-station - og offentliggør ikke lovpligtige oplysninger Radio Loud [ 20. maj 2020 ] Søren Brostrøm opfordrede danskerne til at tage på skiferie i corona-område : Ekskommunisten scorer alligevel årsløn på 1.733.061 kroner Søren Brostrøm

Jane Aamund | Arnold Busck

Det er jo en del af min opv æ kst, og det h ø rer til den del - og ikke mit studiemilj ø. Jeg vil ikke lyde som en bondeknold. " En unders ø gelse fra 2018, " Dialekt i periferien " fra K ø benhavns Universitet (se kilder) har unders ø gt dialekt p å tv æ rs af generationer i Nordjylland, S ø nderjylland og p å Bornholm.

RELATEREDE BØGER

Cuando me leas - dramatizado
Holdt for nar
Drab på åben gade
Alma og Kamari og masser af vand
Aguas de sangre - no dramatizado
Katten i kassen
Morgenåbner
Det lille skridt
Springflod
Antiinflammatorisk kost
Stress
Mellemlandinger
Dagene er data
Milo er matros
Den tynde væg
Beskrivende dansk økonomi