Hvad himlen kan fortælle os

UDGIVELSESDATO 06-08-2018
FORFATTER Gertrude Kiel
ISBN 9788799592852
FILSTØRRELSE 3,67 MB
FILNAVN Hvad himlen kan fortælle os.pdf
Defalske9ere.dk Hvad himlen kan fortælle os Image
Mød William. William er 8 år gammel, og hans sommerferie er lige startet. Desværre for William har hverken hans mor eller far ferie endnu, så Williams mor har aftalt med tante Gunvor, at William skal bo hos hende i den første uge af sommerferien.Det er ikke lige den sommerferie, William havde drømt om. Han kender ikke tante Gunvor så godt, men han ved, at hun ikke bryder sig om børn og er ret sur i det … I starten ser det ud til, at William har ret i sine bange anelser, så han bruger tiden på at gennemsøge huset på egen hånd. De to mødes kun over måltiderne, og tanten er mest tavs og indelukket – indtil William taber et glas, mens de står og vasker op …Det knuste glas bliver starten på en række samtaler mellem William og tanten, hvor tanten først forvirrer William med sit meget videnskabelige verdenssyn, men langsomt gør ham mere nysgerrig på, hvordan vi egentlig ved, hvad vi ved. Samtidig får William prikket lidt til tanten, som måske slet ikke er så sur alligevel.En roman for børn om videnskabens historie – om de vilde opdagelser, de skøre videnskabsfolk og om det fantastiske univers, vi er en del af.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hvad himlen kan fortælle os blev skrevet den 06-08-2018 af forfatteren Gertrude Kiel. Du kan læse bogen Hvad himlen kan fortælle os i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Gertrude Kiel.

Få Hvad himlen kan fortælle os af Gertrude Kiel som ...

Gertrude Kiel; Hvad himlen kan fortælle os [Anmeldereksemplar modtaget af forlaget] Bagsidetekst: Mor er på kursus. Far er på rejse med arbejdet. Alle andre er på ferie, så 8-årige William ender hos tante Gunvor. Han kender hende ikke så godt, men han ved, at hun IKKE bryder sig om børn (og vistnok heller ingen andre).

Gertrude Kiel

"Hvad himlen kan fortælle os" [1. udgave, 1. oplag] af Gertrude Kiel - Hardcover bog (Bog med hård ryg og stift omslag). På dansk. Genre: Børnebøger. Udgivet 06/08-2018. Vejer 906 g og måler 256 mm x 200 mm x 24 mm. 252 sider. Børneroman for de 7-12-årige, der inviterer børn og voksne ind i videnskabens fantastiske verden. Mød nogle af de største videnskabsfolk i historien, og hør ...

RELATEREDE BØGER

Videnskab.dk #1 - Den største misforståelse om vikingetiden
Ulven kommer
Jeg håber og tror TWIN PEAKS vil samle os igen
Brzydkie Kaczątko
HVOR KOMMER DEN GRØNNE STRØM FRA? - Detektiverne Jane og Simon
Судьба эльфов 4: Заколдованная флейта
Hjemmeværnet
Sommersex 3: Der Park - Erotischer Roman
Relationers betydning for høj effektivitet
Begærets sider
Property and virginity
Mor og Busser skal skilles
로닌 1-5
Hævnerens nat
El Polonio y otras maneras de matar
Borneo
Ske din vilje
Islændingesagaerne. Bd. 2
Hvor skygger ruge
Elisabeth Christine